add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Sucuklu Bulgur Pilavı

Geleneksel sofralarımızın vazgeçilmezi hem sağlıklı hemde besleyici ikramı Bulgur Pilavı tarifidir.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Pilavlar ve Rissottolar
Tencere
Sucuklu Bulgur Pilavı

Malzeme Listesi

250 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar Ürünü
25 g zeytinyağ
5 gr soğan
1 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 adet sarı biber
1 adet kırmızı biber
3 adet domates
750 ml su
300 g pilavlık bulgur
25 g Pınar Tereyağ
Pınar Ürünü

Nasıl Yapılır?

  • Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın.
  • Domateslerin kabuklarını soyduktan sonra, küp küp doğrayın.
  • Bir tencerede zeytinyağı ve tereyağını ısıtın ve küp şeklinde doğranmış gurme sucukları ilave edin
  • Sucuklar tam pişmeden soğanı ve sarımsağı ekleyin, 1-2 dakika daha soteleyin.
  • Domatesleri ilave edin, su ve tuzu ekleyip karışımı kaynatın.
  • Bulguru ekleyin, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  • Üzerine kızgın tereyağı gezdirin ve servis yapın.
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Hamsili Pilav
50 Dakika
2-4 Kişilik
Elif Çıtak
Elif ÇıtakPINAR-EĞİTMEN CHEF
Portakal Kabuklu ve Safranlı Pi̇lav
Paella
50 Dakika
2-4 Kişilik