add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Sucuklu Bulgur Pilavı

Geleneksel sofralarımızın vazgeçilmezi hem sağlıklı hemde besleyici yemeği Bulgur Pilavı tarifi ile karşınızdayız.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Pilavlar ve Rissottolar
Tencere
Sucuklu Bulgur Pilavı

Malzeme Listesi

250 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar Ürünü
25 g zeytinyağı
1 adet soğan
1 diş sarımsak
2 adet sivri biber
1 adet sarı biber
1 adet kırmızı biber
3 adet domates
750 ml su
300 g pilavlık bulgur
25 g Pınar Tereyağı
Pınar Ürünü

Nasıl Yapılır?

  • Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın.
  • Domateslerin kabuklarını soyduktan sonra, küp küp doğrayın.
  • Bir tencerede zeytinyağı ve tereyağını ısıtın ve küp şeklinde doğranmış gurme sucukları ilave edin
  • Sucuklar tam pişmeden soğanı ve sarımsağı ekleyin, 1-2 dakika daha soteleyin.
  • Domatesleri ilave edin, su ve tuzu ekleyip karışımı kaynatın.
  • Bulguru ekleyin, tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  • Üzerine kızgın tereyağı gezdirerek servis edebilirsiniz.
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Hamsili Pilav
50 Dakika
2-4 Kişilik
Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitim Şefi
Portakal Kabuklu ve Safranlı Pi̇lav
Paella
50 Dakika
2-4 Kişilik