add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Sucuklu Humus

Humus sevenlere özel sucuklu humus tarifi!
30 Dakika
2 Kişilik
Sıcak / Soğuk Mezeler
Tava
Sucuklu Humus

Malzeme Listesi

250-300 g haşlanmış nohut
yarım adet limon suyu
100 g buz
80 g tahin
4 g kaya tuzu
35 g zeytinyağı
30 g Pınar Tereyağı (üzeri için)
Pınar Ürünü
150 g Pınar Kangal Sucuk (üzeri için)
Pınar Ürünü
20 g kornişon turşu (üzeri için)

Nasıl Yapılır?

  • Üzeri hariç tüm malzemeyi rondoda çekin ve humusu hazırlayın.
  • Hazır olan humusu hafifçe bir tavada ısıtın.
  • Diğer bir tavada dilimlediğiniz kangal sucukları, tereyağı ile pişirip humusun üzerine yerleştirin.
  • Kornişon turşuları dilimleyin ve üzerine yerleştirerek servis yapın.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patlıcanlı Meze
15 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Frenk Cacığı
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Közlenmiş Patlıcan
25 Dakika
2-4 Kişilik