Tarif

Sucuklu Humus

Humus sevenlere özel sucuklu humus tarifi!
30 Dakika
2 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze
Tava
Sucuklu Humus

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250-300 g haşlanmış nohut
1/2 adet limon suyu
100 g buz
80 g tahin
5 g kaya tuzu
35 g zeytinyağı
30 g Pınar Tereyağı, üzeri için
Pınar
150 g Pınar Kangal Sucuk, üzeri için
Pınar
20 g kornişon turşu, üzeri için

Nasıl Yapılır?

  • Üzeri hariç tüm malzemeyi rondodan çekerek homojen kıvam almasını sağlayın.
  • Hazır olan humusu hafifçe bir tavada ısıtın.
  • Ayrı bir tavada dilimlenmiş kangal sucukları, tereyağı ile pişirip humusun üzerine yerleştirin.
  • Son olarak kornişon turşuları dilimleyip üzerine yerleştirerek servis yapın.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş
banner

Yorumlar (3)

Sabire Dinsel
25.04.2020

İşte benim favorimmm

Ömür Akkor
Yeliz Yazan
23.11.2020

Tarifleri biraz daha detaylandırır ve ölçüleri ev hanımı ölçülerinde verirseniz seviniriz..Severek takip ediyoruz😊

Ömür Akkor
23.11.2020

Teşekkür ederim Yeliz Hanım 👍😊

Ömür Akkor
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patlıcanlı Meze
15 Dakika
4-6 Kişilik
16B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Frenk Cacığı
15 Dakika
2-4 Kişilik
10B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Közlenmiş Patlıcan
25 Dakika
2-4 Kişilik
9B