add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Taze Otlu Spagetti

Bu sos benim en sevdiğim soslardan biridir ve bu tarifi sizlere şiddetle öneriyorum.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna
Tencere
Taze Otlu Spagetti

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g tam buğdaylı spagetti
10 g zeytinyağı
4 g himalaya tuzu
1 adet mini turp
5 adet kereviz yaprağı
5 yaprak taze nane
5 yaprak taze fesleğen
150 g Pınar Labne
Pınar Ürünü
5 g pul biber
10 g susam

Nasıl Yapılır?

  • 2 litre suyu bir tencereye aktarın. Su kaynayınca zeytinyağı ile tuzu ekleyin. Daha sonra makarnayı ilave edin. 8 dakika haşladıktan sonra süzün.
  • Otları ve labneyi mutfak robotunda püre haline getirin. Daha sonra makarnayla harmanlayın.
  • En son pul biberi ve susamı serpin.
  • Dilerseniz ince dilimlenmiş mini turp ve taze nane yaprakları ekleyebilirsiniz.

Püf Noktası

Enerji: 499,7 kalori
Karbonhidrat: 80,9 g
Protein: 15,4 g
Yağ: 11,1 g
Lif: 13,7 g

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Karidesli Linguine
35 Dakika
2 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Lazanya Milano
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Mantarlı Tagliatelle
30 Dakika
4-6 Kişilik