Tarif

Türk Usulü Kiş

Modern tatlara geleneksel Türk mutfağı dokunuşu, Türk usulü kiş tarifi.
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kiş
Fırın
Türk Usulü Kiş

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g Pınar Kavurma
Pınar Ürünü
100 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar Ürünü
100 g Pınar Dil Peyniri
Pınar Ürünü
150 g Pınar Beyaz Peynir
Pınar Ürünü
1 adet mor soğan
1 adet domates
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
20 g Pınar Tereyağı
Pınar Ürünü
2 adet yumurta
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar Ürünü

Nasıl Yapılır?

  • Kare bir fırın tepsisini tereyağı ile yağlayın.
  • Milföy hamurları elinizle açarak tepsiye yerleştirin.
  • Hamurun kabarmaması için çatalla birkaç yerden delik açın.
  • Doğranacak tüm malzemeyi dilediğiniz şekilde doğrayın ve bir karıştırma kabına alın.
  • Üzerine yumurtaları kırıp güzelce harmanlayın.
  • Harcı hamura yayıp önceden ısıtılmış 180°C fırında 25 dakika pişirip servis yapın.
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Paylaş

Yorumlar (2)

ErgünKorkmaz
11.09.2020

Şefim bu milfoyleri toplasak yuvarlak yapıp tepside açsak aynı sonucu alirmiyiz

Ömür Akkor
18.09.2020

Güzel olur, eline sağlık Ergün.

Ömür Akkor
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Tarifler

Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü
Ratatouille Sebzeli Kiş
45 Dakika
4-6 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ispanaklı Kiş
45 Dakika
4-6 Kişilik
Ömür Akkor
Ömür AkkorYemek Araştırmacısı ve Seyyah
Domatesli Kiş
45 Dakika
2-4 Kişilik