Tarif

Türk Usulü Kiş

Modern tatlara geleneksel Türk mutfağı dokunuşu, Bol malzemeli kiş tarifi nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kiş
Fırın
Türk Usulü Kiş
Paylaş
  • 10B
  • 280
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g Pınar Kavurma
Pınar
100 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar
100 g Pınar Dil Peyniri
Pınar
150 g Pınar Beyaz Peynir
Pınar
1 adet mor soğan
1 adet domates
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
2 adet yumurta
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Kare bir fırın tepsisini tereyağı ile yağlayın.
  • Milföy hamurları elinizle açarak tepsiye yerleştirin.
  • Hamurun kabarmaması için çatalla birkaç yerden delik açın.
  • Doğranacak tüm malzemeyi dilediğiniz şekilde doğrayın ve bir karıştırma kabına alın.
  • Üzerine yumurtaları kırıp güzelce harmanlayın.
  • Harcı hamura yayıp önceden ısıtılmış 180°C fırında 25 dakika pişirip servis yapın.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah

Yorumlar (2)

ErgünKorkmaz
· 11.09.2020

Şefim bu milfoyleri toplasak yuvarlak yapıp tepside açsak aynı sonucu alirmiyiz

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 18.09.2020

Güzel olur, eline sağlık Ergün.

Benzer Tarifler

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Ratatouille Sebzeli Kiş
45 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ispanaklı Kiş
50 Dakika
4-6 Kişilik
11B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Domatesli Kiş
45 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme