Tarif
Vanilyalı Pastacı Kreması Tarifi
Pastacıların olmazsa olmaz dolgu malzemelerinden Vanilyalı Pastacı Kreması, leziz pasta ve tatlıların en büyük sırrıdır! Vanilyalı pastacı kreması tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
30 Dakika
4-6 Kişilik
Sos ve Krema Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 32B
- 325
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
290 g toz şeker
2 adet yumurta
30 g nişasta
200 g un
1 adet vanilya çubuğu
Nasıl Yapılır?
- 1Süt ile tereyağını ocakta kaynamaya bırakın.
- 2Bir karıştırma kabının içerisinde yumurta ve toz şekeri çırpın. Nişasta, un ve içini çıkardığınız vanilya çubuğunu ilave ederek karıştırın.
- 3Hazırladığınız yumurta ve şekerli karışımı, çırpma teli ile ocağın üzerindeki süt karışımının içerisine ilave edin. Un kokusu gidene kadar çırparak kaynatın.
- 4Karışımı ocaktan alın, tezgah üzerine veya geniş bir tepsiye yayın.
- 5Bir kaşık yardımı ile yayın ve soğutun. Soğuyan pastacı kremasını istediğiniz tatlı ve pasta tariflerinde kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*Vanilya çubuğu yerine 10 g toz vanilya kullanabilirsiniz.
*Vanilya Çubuğu Nasıl Kullanılır? videomuzu izleyebilirsiniz!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Elif Çıtak
Şef
1.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?