Tarif

Vişne Kebabı Tarifi

Ekşi vişnenin leziz kıyma ile uyumu muhteşem vişne kebabı tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Et Tarifleri
Tencere
Vişne Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 26
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g yağsız köftelik kıyma
1 adet soğan
500 g vişne
20 g salça
10 g tuz
5 g karabiber
5 g yenibahar
10 g toz kırmızı biber
50 g zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Eti tuz, karabiber, kırmızı biber ve yenibaharla iyice yoğurun.
  • Minik parçalar koparıp, elinizi suya batırarak vişne büyüklüğünde kıymaları yuvarlayın.
  • Bir tencere de halka doğradığınız soğanları soteledikten sonra domates salçasını ekleyin.
  • Arkasından yuvarladığınız köfteleri ekleyin.
  • Yarım kilogram vişnenin şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkarın.
  • Yarım kilogram vişnenin suyunu sıkın.
  • Sıktığınız vişne suyunu ve tuzu soğan karışımının üzerine ilave edip pişirin.
  • Et iyice piştikten sonra çekirdeğini çıkardığınız vişneleri etin üzerine koyup kaynatın.
  • 4-5 dakika da vişnelerle birlikte piştikten sonra sunum yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Şişte Patlıcan Püreli Kebap Tarifi
16B Görüntüleme
Tahinli Hünkar Beğendi Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Bazlamalı İnegöl Köfte Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.