Paylaş
- 14B
- 16
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kırmızı elma
10 g kapari
10 adet kırmızı üzüm
10 adet marul yaprağı
1 adet kereviz sapı
1/2 adet limon suyu
5 g esmer şeker
5 g çekme taze karabiber
5 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Elmayı kibrit çöpü şeklinde doğrayın, marulları irice kıyın, üzümleri ortadan ikiye bölün ve kereviz yaprağını incecik kıyın.
- 2Tüm salata malzemesini bir servis kasesine alın.
- 3Bir çırpma kabında tüm sos malzemelerini güzelce çırpın.
- 4Hazırladığınız Pınar Ekşi Kremalı sosu salatanın üzerine gezdirerek servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.



Kısık Ateş
Moderatör
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.