- Tarifler
- Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
- Yanardağ Boranisi
Tarif
Yanardağ Boranisi
Bal kabağından yapabileceğiniz enfes bir tarif daha 'Kabak Borani' tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 19B
- 101
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bal kabaklarını küp küp doğrayın ve kaya tuzu ile bol suda 20 dakika yumuşayana kadar haşlayın.
- 2Bal kabakları haşlanınca bir süzgeç yardımı ile dikkatlice süzün ve bekletin.
- 3Bu esnada yoğurdu güzelce çırpın. Bal kabaklarını servis tabağına koyup üzerine yoğurdu gezdirin.
- 4Tereyağını bir tavada hafifçe yakıp boraninin üzerine dökerek servis yapın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.