Tarif

Yanardağ Boranisi

Bal kabağından yapabileceğiniz enfes bir tarif daha 'Kabak Borani' tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze
Tencere
Yanardağ Boranisi
Paylaş
  • 17B
  • 101
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g bal kabağı
2 tutam kaya tuzu
200 g Pınar Organik Yoğurt
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Bal kabaklarını küp küp doğrayın ve kaya tuzu ile bol suda 20 dakika yumuşayana kadar haşlayın.
  • Bal kabakları haşlanınca bir süzgeç yardımı ile dikkatlice süzün ve bekletin.
  • Bu esnada yoğurdu güzelce çırpın. Bal kabaklarını servis tabağına koyup üzerine yoğurdu gezdirin.
  • Tereyağını bir tavada hafifçe yakıp boraninin üzerine dökerek servis yapın.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patlıcanlı Meze
15 Dakika
4-6 Kişilik
37B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Frenk Cacığı
15 Dakika
2-4 Kişilik
30B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Közlenmiş Patlıcan
25 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.