Paylaş
- 21B
- 110
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 ml zeytinyağı
30 g kuru soğan
150 g patates
500 g yer elması
1.5 litre su
tuz
beyaz biber
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencerede zeytinyağını ısıtın, soğan ve patatesleri 5 dk. soteleyin.
- 2Kabukları ince bir şekilde soyulmuş olan yer elmalarını ve 1.5 lt suyu ilave edip 30 dk. pişmeye bırakın.
- 3Ardından tuz ve beyaz biberle tatlandırın.
- 4Çorbanızı rondodan geçirerek homojen bir kıvam almasını sağlayın.
- 5Servis ederken üzerine fırınlanmış minik balkabağı ve biberiye yağı ilave edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*Baharat oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Zafer Bilge
Marka kurucusu
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?