Paylaş
- 17B
- 177
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5-6 adet yeşil fasulye
1/2 adet brokoli
1/2 adet küçük boy karnabahar
2 adet kuşkonmaz
150 g dondurulmuş bezelye
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet portakal
25 ml zeytinyağı
150 g lor peyniri
tuz
karabiber
pul biber
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencerede yeşil fasulye, brokoli, karnabahar, kuşkonmaz ve bezelyeleri blanch ediyoruz.
- 2Başka bir tavada julien doğradığımız kırmızı kapya biberi zeytinyağında soteliyoruz. Daha sonra içine blanch edilen sebzeleri atıp hepsini tavada soteliyoruz.
- 3Portakalı segment çıkartıyoruz ve tabağa yerleştiriyoruz. Son olarak baharatlar ve lor peynirini ekleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ebru Has
Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar (25)
Ebru abla merhaba ben üni sınavına hazırlanıyorum en büyük hayalim gastronomi okumak ve bu konuda hem çok ilgili hem de yetenekli olduğumu düşünüyorum ama çevremdeki herkes iş imkanı çok kısıtlı başka bir bölüm yaz yan dal alırsın diyor sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun peki gerçekten iş imkanı kısıtlı mı
Uzman Ebru Has bu yorumu beğendi