Tarif

Zahterli Küşleme

Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et
Izgara
Zahterli Küşleme
Paylaş
  • 4B
  • 87
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet parça kuzu küşleme
170 ml zeytinyağı
40 g tatlı biber salçası
2 diş dövülmüş sarımsak
40 g Pınar Yoğurt
5 g zahter ya da taze kekik
tuz
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Küşleme dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • İçine kuzu küşlemeleri ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletin.
  • Pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın.
  • Döküm bir tavada ya da ızgarada istediğiniz kıvamda pişirin.
  • Biz yanında ızgara sebze ve tereyağında kızarmış ekmekle servis ediyoruz 😊

Püf Noktası

*Bu terbiyeyi tavuk eti ya da ızgara yapacağınız tüm etler için de kullanabilirsiniz.

Sipariş Ver

250’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah

Yorumlar (2)

Serra Dinsel
· 19.10.2021

👍🏻👍🏻😋😋😋

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 20.10.2021

🥳🙏🙏👩‍🍳

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patlıcan Beğendili Izgara Köfte
8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Közlenmiş Patlıcanlı Köfte
8B Görüntüleme
Keşkek
60 Dakika
6-8 Kişilik
50B Görüntüleme