Paylaş
- 18B
- 137
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1000 g durum buğdayı
330 g beyaz un
535 g beyaz un ekşi mayası
1000 g su
13 g toz zerdeçal
27 g kaya tuzu
250 g ceviz içi
Nasıl Yapılır?
- 1Ceviz dışındaki bütün ürünleri bir kapta güzelce karıştırdıktan sonra tezgahta yaklaşık olarak 20 dakika yoğurun.
- 2Daha sonra cevizleri ilave edin.
- 3Yaklaşık olarak bir buçuk saat oda sıcaklığında beklettiğiniz hamurunuzu istediğiniz büyüklükte keserek form verin ve 1 gece dolapta bekletin.
- 4Dinlenen ekmek hamurunu önceden ısıtılmış 250 derece fırına atın ve dereceyi 230’a düşürerek yaklaşık 45 dakika pişirin.
- 5Biraz dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis edebilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?