Kısık Ateş
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci

Hakkında

Volkan Bozokluoğlu Kimdir :Volkan Bozokluoğluhalen otel & restaurantişletmeciliği ve danışmanlığı yapmaktadır.Aşçıbaşı kökenli olan turizm profesyoneli çeşitli dallarda şampiyonluklara ve derecelere sahiptir.truzimfaaliyet gösteren önemli otel markalarında yönetici olarak görev alan Volkan Şef, halen bir çok otel ve restaurant için profesyonel çözümler üretmektedir. Volkan Bozokluoğlubugüne kadar biçok kişiyi eğiterek sektöre nitelikli iş gücü kazandırmıştır.Deneyimli şef , Gıda ve Hijyen Mevzuatı, Gastronomi turizmi, Bütçeleme ve Maliyet Yönetimi, Yiyecek & İçecek ve Mutfak yönetimi gibi bir çok alanda uzmanlıklara sahiptir.Maestrohead chefexecutuve chef

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
7 saat önce
user feed images
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
bir gün önce

KAVALA KURABİYESİ:
1kg un
300 gr toz şeker
100 gr pudra şekeri
200 gr nişasta
250 gr pastalık yağ
250 gr krema yağı
300 gr baklava yağı
100 gr toz badem
300 gr tüm badem
5 gr tuz
hepsini karıştır,hamuru yuvarlak alacaksın üzerine tarak çek..180 derecede 25 dakika pişir soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri eleyeceksin

user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
6 gün önce

ÇİN SALATASI

MALZEMELER
1 su bardağı pirinç
1 su bardağı haşlanmış mısır
1 su bardağı haşlanmış taze veya konserve bezelye
10-12 adet kornişon
4 adet sivri biber
1 adet haslanmışhavus
yarım demet maydonoz
yarım demet dereotu
pul biber
tuz
limon

HAZIRLANIŞI
Tuzlu kaynar suda bekletilmiş pirinç, içinde 5 çorba kaşığı kadar sıvıyağ olan tencerede kavrulur. Üzerine bir bardak su ve tuz eklenerek pişirilir. Altını kapattıktan sonra içine mısır ve bezelye konarak demlenmeye bırakılır. Soğuduktan sonra içerisine ince kıyılmış maydanoz, dere otu, kornişon, sivribiber,havuc dogranıppul biber,limon koyulup karıştırılır.

user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
7 gün önce
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
14 gün önce

ZEYTİNYAĞLI TAZE SEBZELER
4 KİŞİLİK


Malzemeler

Taze Fasülye 1/2 kg
Kabak 2 adet
Pırasa 2 adet
Yer elması 4 adet
Kereviz 3 adet
Kuru soğan 1 adet
Havuç 2 adet
Sarımsak 6 diş
Zeytinyağı 1 çay bardağı
Şeker 1 tatlı kaşığı
Tuz yeteri kadar

Hazırlanışı

Sebzeler yıkanıp doğranır ve bir kenara alınır. Tencereye zeytin yağı konularak soğan ve sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavrulur.Doğranmış sebzeler atılarak sebzeler suyunu bırakıncaya kadar kısık ateşte kavrulur ardından sıcak su konularak kaynatılır.
Ocaktan alınmadan 10 dakika önce tuz ve şeker ilave edilir. Soğuk servis edilirken dereotu ile süslenebilir.

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
15 gün önce
user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
15 gün önce

clasic

user feed images
volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
15 gün önce

Aşçıbaşı pozisyonu, mutfak operasyonlarını yöneten ve yemeklerin kalitesini sağlayan deneyimli bir profesyoneldir. Aşçıbaşı, yemek hazırlama sürecinin her aşamasını denetler ve mutfak ekibini yöneti

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
15 gün önce

SERPME MEZELER

Kuzu kulağı içinde nar ekşili bakla ezmesi.
Kabak çiçeği dolması
Baharatlı patlıcana sarılı deniz börülcesi
Sakızlı taze enginar
Kurutulmuş domates içinde ekşi erik püresi
Kar beyaz patlıcan salatası
Muamera kavrulmuş ceviz ve nar ekşisi ile
Domates ,salatalık,tulum,beyaz
Taze kırmızı biber közde kırmızı sarımsak

ARA SICAKLAR

Mantarlı pıe
Ev eriştesine sarılı yeşil fıstıklı Jumbo karides
Kuşbaşılı fırında patlıcan
Ilık homus üzerinde pastırma tereyağı ile
Mini içli köfte (haşlama)

ANA YEMEK

Baharatlı lavaşa sarılı mantarlı Adana
Oruk kebap
Güveçte Ankara köftesi
Uykuluk sote
Barbun tava
Dana kaburga
Izgara logos(sushi)

TATLILAR

Pancar yaprağına sarılı tarçınlı ve cevizli elma
Ilık fıstıklı burma kadayıf
Fırında dondurmalı kayısı dolması
Meyve tabağı

volkan bozoklu
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
15 gün önce

BARBECUE MENU-1

SOĞUK BAŞLANGIÇLAR
Domates, havuç, salatalık, marul
Patlıcan biber tava
Yoğurtlu meze, Kavun turşusu
Közde kırmızı biber
Fava,Çoban salatası
Elma Salatası
Piyaz, Çılbır

KÖMÜR MANGAL SICAK ÇEŞİTLERİ
Ankara köfte
Tavuk budu
Sucuk
Sosis
Kuzu külbastı
Piliç kanadı

GARNİTÜRLER
Tereyağlı pilav,Sote patates
Peynirli tepsi böreği
Brokoli
Domates, biber

TATLI BÜFESİ
Meyveli tart çeşitleri
Ayva tatlısı,Fırında sütlaç
Meyve salatası