Duydunuz Mu?

Türk Mutfağının Geçmişi ve Geleceği Semineri - Dokuz Eylül Üniversitesi

30 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak "Türk Mutfağının Geçmişi ve Geleceği" adlı anlamlı bir söyleşi düzenledi.

Türk Mutfağının Geçmişi ve Geleceği Semineri - Dokuz Eylül Üniversitesi
Paylaş
  • 2B
  • 12
  • Kaydet

Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrenci Topluluğu, 30 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak "Türk Mutfağının Geçmişi ve Geleceği" adlı anlamlı bir söyleşi düzenledi.

Topluluğun danışmanı Doç. Dr. Turgay Bucak moderatörlüğünde gerçekleşen seminere, Aila Restoran Executive Chef'i Kemal Can Yurttaş, Natolia Brand Chef’i Alper Tuğrul Ünlütürk ve Swissôtel The Bosphorus İstanbul Executive Chef'i Soner Kesgin katıldı.

Kısık Ateş'in değerli şefleri, Türk mutfağının benzersiz zenginlikteki lezzetleri ve kültürel derinliğiyle öne çıkan bir mutfak olduğuna vurgu yaparak öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundular. Türk mutfağının tarih boyunca farklı medeniyetlerin etkisi altında şekillenmiş, geniş coğrafyasının sunduğu çeşitlilikle zenginleşmiş bir miras olduğunu ifade ettiler.

Başta Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrenci Topluluğu Kulübüne, tecrübelerinden yola çıkarak aktarmış olduğu engin bilgilerinden dolayı şeflerimize bir kez daha teşekkür ederiz...

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Etkinlikler

Ankara Coffee Festival 2017

Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.

9B Görüntüleme
İzmir Coffee Festival 2017

Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.

9B Görüntüleme
Cheftalks Geliyor...

Cheftalks Geliyor...

18 Kasım 2017

Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...

9B Görüntüleme