Duydunuz Mu?

Önce Yeniler
Yeni Gastronomi Trendleri ve Atıksız Mutfak Semineri - Aşçılık Liseleri

Kendini geliştirmeyi yaşam felsefesi haline getiren Eyüp Kemal SEVİNÇ, gastronomi alanındaki en son trendlerden bahsederek, bu alanda eğitim gören ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere, sektördeki en son gelişmeleri aktardı!

1B Görüntüleme
Gastronomide Eğitimin Önemi Semineri - Aşçılık Liseleri

Uzman şef Fehmi Samancı’nın gözünden gastronomide eğitimin önemi…

972 Görüntüleme
Geleneklerin Geleceği Semineri - Özyeğin Üniversitesi

“Restoran mutfaklarımızda ilham aldığımız mutfak halk ve annemizin mutfağıdır” mesajı veren Aşkar, özümüze dönerek kendi mutfağımızı anlamamız gerektiğinin altını çizdi.

781 Görüntüleme
Geleneklerin Sürdürülmesi Semineri - Yaşar Üniversitesi

Şef Maksut Aşkar, Anadolu mutfağını dünyaya tanıtmak için yurtdışında, evde pişen geleneksel yemeklerin yapıldığı restoranların açılması gerektiğine inanıyor.

1B Görüntüleme
Binlerce Yıllık Anadolu Mutfağı Semineri - Gelişim Üniversitesi

Anadolu mutfak kültürü sizlerin desteği ile ileri taşınacak.

2B Görüntüleme
Moleküler Gastronomi Semineri - Dokuz Eylül Üniversitesi

Yemeğin bilimle buluşmuş hali olarak tanımlayabileceğimiz moleküler gastronomi...

1B Görüntüleme
Mutfak Zirvesi’22 - İstanbul Teknik Üniversitesi

Atıksız mutfak ile geleceğimizi güvence altına alabiliriz!

1B Görüntüleme
Culinary Forum 2022

Gastronomi Öğrencileri Sektör ile ‘’Culinary Forum’’da Buluştu!

1B Görüntüleme
Turizm ve Gastronomi Sektörü F-Summit’te Buluştu!

FSummit’in ana sponsoru Pınar oldu! Türkiye gastronomi ve ağırlama sektörünün kalbi FSUMMIT ile Antalya’da attı!

1B Görüntüleme