Duydunuz Mu?

Önce Yeniler
Ege Üniversitesi Gastronomi Zirvesi 2022

“Mise en place” kavramı zirvenin teması olarak seçildi.

2B Görüntüleme
Yeni Gastronomi Trendleri ve Atıksız Mutfak Semineri - Aşçılık Liseleri

Kendini geliştirmeyi yaşam felsefesi haline getiren Eyüp Kemal SEVİNÇ, gastronomi alanındaki en son trendlerden bahsederek, bu alanda eğitim gören ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere, sektördeki en son gelişmeleri aktardı!

2B Görüntüleme
Gastronomide Eğitimin Önemi Semineri - Aşçılık Liseleri

Uzman şef Fehmi Samancı’nın gözünden gastronomide eğitimin önemi…

2B Görüntüleme
Geleneklerin Geleceği Semineri - Özyeğin Üniversitesi

“Restoran mutfaklarımızda ilham aldığımız mutfak halk ve annemizin mutfağıdır” mesajı veren Aşkar, özümüze dönerek kendi mutfağımızı anlamamız gerektiğinin altını çizdi.

1B Görüntüleme
Geleneklerin Sürdürülmesi Semineri - Yaşar Üniversitesi

Şef Maksut Aşkar, Anadolu mutfağını dünyaya tanıtmak için yurtdışında, evde pişen geleneksel yemeklerin yapıldığı restoranların açılması gerektiğine inanıyor.

2B Görüntüleme
Binlerce Yıllık Anadolu Mutfağı Semineri - Gelişim Üniversitesi

Anadolu mutfak kültürü sizlerin desteği ile ileri taşınacak.

2B Görüntüleme
Moleküler Gastronomi Semineri - Dokuz Eylül Üniversitesi

Yemeğin bilimle buluşmuş hali olarak tanımlayabileceğimiz moleküler gastronomi...

2B Görüntüleme
Mutfak Zirvesi’22 - İstanbul Teknik Üniversitesi

Atıksız mutfak ile geleceğimizi güvence altına alabiliriz!

2B Görüntüleme
Culinary Forum 2022

Gastronomi Öğrencileri Sektör ile ‘’Culinary Forum’’da Buluştu!

2B Görüntüleme