Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Yer Elması! Çok pratik yapımı ile zerdeçallı yer elması çorbası tarifi nasıl yapılır? Tüm detaylar için tarif videomu izlemeyi unutmayın...
Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Şubat ayının ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Karnabahar! Sosuyla, kıvamıyla tam lezzetinde ızgara tavuklu karnabahar püresi tarifi! Hazırlaması çok kolay, severek yiyeceğiniz enfes bir lezzet. Izgara tavuklu karnabahar püresi tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
İtalyan tatlısı panna cotta tarifi nasıl yapılır? Krema, süt, vanilya ve kahve ile olağan üstü bir lezzete dönüşen enfes panna cotta tarifinin tadını çıkarın… İşte tüm püf noktalarıyla panna cotta yapılışı…
Akdeniz mutfağının hafif ve ferahlatıcı lezzetlerinden biri olan Akdeniz salatası, sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıza mükemmel bir katkı sağlar. Aynı zamanda taze ve doğal malzemelerle hazırlanan, düşük kalorili ve besleyici bir alternatiftir. Evde kolayca yapabileceğiniz bu sağlıklı salata tarifi, sofralarınıza Akdeniz esintisi getirecek. Peki, sağlıklı beslenmenin en lezzetli yollarından biri olan Akdeniz salatası tarifi nasıl yapılır?