Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Önceki Gün
Tarih
12.11.2024
Sonraki Gün
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
17.11.2021
Barbekü Soslu Tavuk Kanat Tarifi

İnoksan İnosmart Fırın Ailesi’nin katkılarıyla hazırlanan Barbekü Soslu Tavuk Kanat tarifi, nasıl yapılır? Fırında enfes soslu tavuk kanatları yapmanın tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!

30 Dakika
4-6 Kişilik
56B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
24.02.2023
Karnabahar Graten Tarifi

Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Karnabahar! Karnabahar sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak enfes karnabahar graten tarifi nasıl yapılır? Fırında karnahabar graten yapımının tüm püf noktaları için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

50 Dakika
4-6 Kişilik
17B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
20.03.2023
Tel Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tarifi

Orijinal tavuk suyu tarifi: Tavuk suyunda tel şehriye çorbası nasıl yapılır? Tavuk suyuna şehriye çorbası tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Haydi gelin, bu şifalı çorbanın tüm inceliklerini izleyerek hep beraber öğrenelim!

55 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
12.09.2024
Limonlu Çilekli Parfe Tarifi

Parfe, Fransız kökenli bir tatlı olup, kelime anlamı "kusursuz" veya "mükemmel" anlamına gelir. Hafif ve köpüksü dokusuyla bilinen parfe, soğutularak servis edilen, katmanlı bir tatlıdır. Bugün sizlerle, yaz mevsiminin enerjisini ve tazeliğini buluşturan Limonlu Çilekli Parfe tarifini paylaşıyoruz. Hem gözlere hem de damaklara hitap eden bu hafif ve köpüksü tatlı, özel misafirleriniz için mükemmel bir seçenek olacak. Peki, bu lezzetli meyveli parfe nasıl yapılır? Şimdi, bu enfes tarifin tüm detaylarına birlikte göz atalım!

50 Dakika
2-4 Kişilik
2B Görüntüleme
Önceki Gün
Sonraki Gün