Blog

Önce Yeniler
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
13.10.2021
Yemek Olimpiyatlarında Jürinin Değerlendirme Kriterleri

Dünya aşçılık yarışmalarında jürinin değerlendirme kriterleri nelerdir?

275 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
13.10.2021
Beyaz Peynirin Oluşum Süreci

Türkiye’nin en çok tanınan ve tüketilen peyniri Beyaz Peynir nasıl yapılır? Hakiki beyaz peynirin yapım aşamaları ve özellikleri nelerdir?

371 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.10.2021
Simit mi Gevrek mi?

İzmir çıtır gevreği mi, İstanbul simidi mi? Simit ve Gevreği birbirinden ayıran farklar ve özellikler nelerdir?

1B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
28.09.2021
Ceviz Nerede ve Nasıl Yetişir? Cevizin İnsan Sağlığına Faydaları Nelerdir?

Cevizin kullanım yerleri, bilinmeyen yönleri ve insan sağlığına faydaları nelerdir?

1B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
03.09.2021
Coğrafi İşaret Nedir, Neden Önemlidir?

Coğrafi işaretli ürünlerin ülke gastronomisine katkıları nelerdir? Bir ürün için coğrafi işaret nasıl alınır?

2B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
02.09.2021
Yemek Pişirme Yöntemleri Nelerdir?

Yemek pişirme yöntemleri gıdaların besin içeriğini ve sağlığımızı nasıl etkiler?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
16.08.2021
Glutensiz Beslenme Nedir, Nasıl Yapılır?

Gluten nedir? Glutensiz yaşam tarzı nasıl oluşturulur?

2B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
10.08.2021
Yemek Pişirme Sanatı

Besinleri hangi yöntemlerle pişirir ve yeriz? Besin gruplarına göre doğru pişirme yöntemleri nelerdir?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.08.2021
Şeflere Sorduk

Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊

2B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
03.08.2021
Pınar Ürünleri Bir Tıkla Kapınızda!

Pınar Online: Dahası Var Onda! 😉

616 Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Zennup 1844 - Mutfak Koordinatörü
29.07.2021
Yalın Üretim Teknikleri: 5S, 5Whys, Kanban Nedir?

Yalın Üretim nedir? Yalın Üretim tekniklerinin işletmeler üzerindeki rolü ve faydaları nelerdir?

2B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
27.07.2021
Sürdürülebilir Beslenme Nedir, Nasıl Uygulanır?

Sürdürülebilir sağlıklı beslenme nedir? Sürdürülebilir beslenme neden önemlidir?

2B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
26.07.2021
Peynir Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İyi peynir nasıl anlaşılır? Peynir seçmenin püf noktaları nelerdir?

2B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
14.06.2021
Restoranlarda İşletme Anlayışı Nasıl Olmalı?

Restoranlarda servis kalitesi nasıl olmalı? Restoran açmayı düşünen kişinin bilmesi gereken işletme kuralları nelerdir? 40 maddeyle özetliyorum.

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
08.06.2021
Peynir Karakterleri, Tipleri, Sınıflandırması

Geleneksel ve yöresel peynir çeşitlerimiz nelerdir? Peynirler tiplerine göre nasıl sınıflandırılır?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.06.2021
Sütlü Türk Kahvesi (Mihrimah Sultan Kahvesi)

Sütlü Türk Kahvesinin hikayesi nereden geliyor?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.05.2021
Veganlık Nedir? Vegan Beslenme Modeli Nasıl Uygulanır?

Vegan beslenme şekli ve çeşitleri nelerdir?

2B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.05.2021
Okunması Gereken Gastronomi Kitapları

Gastronomiye ilgi duyanlara özel 10 kitap tavsiyesi!

5B Görüntüleme