add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play

Blog

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
10 Soruda Gastronomi ve Aşçılık Bölümü

Eğer sizler de bu işi yapmayı düşünüyor fakat karar vermekte zorlanıyorsanız, bu video ile kafanızda oluşan soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz…

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Gastronomi veya Aşçılık Bölümü Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sektöre giriş yapmak isteyen genç şef adaylarını yakından ilgilendirecek!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kısık Ateş Akademi Kamera Arkası

Kısık Ateş Akademi’nin perde arkasında neler yaşanıyor? 😂🙏👏

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Türkiye’deki Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri Taban Puanları Nelerdir?

En çok tercih edilen gastronomi bölümlerinin başında hangi üniversiteler yer alıyor?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hangi Mevsimde Hangi Meyve ve Sebze Yenir?

Sizler için hazırladığımız mevsim çarkı tablomuz sayesinde ay ay ne yemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz!

Dijital Menünün Önemi

Sosyal medya, şüphesiz günümüzün en etkili ve en hızlı tanıtım araçlarından biridir.

Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 4

Genel kültürünüzle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz!

Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 3

Yanlış telaffuz edilen yemek isimleri serimizin 3. Bölümüne sadece bir tıkla ulaşabilirsiniz…

Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 2

Telaffuzundan dolayı sipariş vermekten çekindiğimiz yemek isimlerinden bazıları 😊

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Altın Kuralları

Mutfak ve yiyecek-içecek işletmeciliğinin altın kuralları nelerdir?

Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 1

En çok tüketilen yabancı yemek isimlerinin doğru okunuş ve yazılışlarını eğlenceli bir video ile ele aldık! 😄

Selin Yeşilyurt
Selin YeşilyurtNişantaşı Üniversitesi - Öğretim Görevlisi
Kuru Baklagil Çeşitleri ve Faydaları Nelerdir?

Başlıca kuru baklagil çeşitleri, hazırlama aşamaları ve muhafaza yöntemleri nelerdir?

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can YurttaşAlancha Restaurant - Head Chef
Kurutulmuş Et Tekniği Nedir?

Günümüz mutfağında bu tekniği daha çok geliştirerek, umarım daha fazla kullanırız...

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Coğrafi İşaretli Ürünler

Coğrafi işaretlemenin gastronomi için önemi nedir?

Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı AkNişantaşı Üniversitesi - Doktor Diyetisyen (PhD)
Yaşlanma Etkilerini Geciktiren 15 Besin!

İşin sırrı doğru beslenme ve anti-aging “yaşlılığa karşı” besinlerde gizli…

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Japon Mutfağı

Japon Mutfağı

12 Mayıs 2020

Japon mutfağı ve Japon mutfak terimleri hakkında merak edilenler...

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Makarnalar

Makarnalar

08 Mayıs 2020

Makarna hakkında bilmeniz gerekenler!

Melih Yıldırım
Melih YıldırımYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Tanıtım ve Demo Şefi
Yumurtanın Görevleri ve Etkileri Nelerdir?

1 yumurtaya birçok farklı teknik uygulayarak, harikalar yaratabileceğinizi biliyor muydunuz?