Blog

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Dünyaca Ünlü Michelin Yıldızlı Şeflerin Yemek Kitapları

Birbirinden iddialı Michelin yıldızlı şeflerin başarı öyküleri ve imza yemekleri bu kitaplarda saklı!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kültürel Mirasımız Olan Tarhanayı Ne Kadar Tanıyoruz?

Gastronomik değere sahip olan tarhananın coğrafi işaretlemedeki yeri ve önemi nedir?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Netflix’teki En İyi 5 Yemek Belgeseli!

Sizlere gönül rahatlığıyla önerebileceğimiz en iyi 5 yemek belgeselini açıklıyoruz! 🤫

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Meyve Sebze Dondurma Yöntemleri

İlk günkü kadar taze meyve sebzeler elde etmek için dikkat edilmesi gereken altın kurallar...

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
10 Soruda Gastronomi ve Aşçılık Bölümü

Eğer sizler de bu işi yapmayı düşünüyor fakat karar vermekte zorlanıyorsanız, bu video ile kafanızda oluşan soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz…

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Gastronomi veya Aşçılık Bölümü Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sektöre giriş yapmak isteyen genç şef adaylarını yakından ilgilendirecek!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kısık Ateş Akademi Kamera Arkası

Kısık Ateş Akademi’nin perde arkasında neler yaşanıyor? 😂🙏👏

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Türkiye’deki Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri Taban Puanları Nelerdir?

En çok tercih edilen gastronomi bölümlerinin başında hangi üniversiteler yer alıyor?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hangi Mevsimde Hangi Meyve ve Sebze Yenir?

Sizler için hazırladığımız mevsim çarkı tablomuz sayesinde ay ay ne yemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz!

Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Dijital Menünün Önemi

Sosyal medya, şüphesiz günümüzün en etkili ve en hızlı tanıtım araçlarından biridir.

Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 4

Genel kültürünüzle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz!

Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 3

Yanlış telaffuz edilen yemek isimleri serimizin 3. Bölümüne sadece bir tıkla ulaşabilirsiniz…

Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 2

Telaffuzundan dolayı sipariş vermekten çekindiğimiz yemek isimlerinden bazıları 😊

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mutfağın Altın Kuralları

Mutfak ve yiyecek-içecek işletmeciliğinin altın kuralları nelerdir?

Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 1

En çok tüketilen yabancı yemek isimlerinin doğru okunuş ve yazılışlarını eğlenceli bir video ile ele aldık! 😄

Selin Yeşilyurt
Selin YeşilyurtNişantaşı Üniversitesi - Öğretim Görevlisi
Kuru Baklagil Çeşitleri ve Faydaları Nelerdir?

Başlıca kuru baklagil çeşitleri, hazırlama aşamaları ve muhafaza yöntemleri nelerdir?

Kemal Can Yurttaş
Kemal Can YurttaşThe Steeve Head Chef
Kurutulmuş Et Tekniği Nedir?

Günümüz mutfağında bu tekniği daha çok geliştirerek, umarım daha fazla kullanırız...

Coğrafi İşaretli Ürünler

Coğrafi işaretlemenin gastronomi için önemi nedir?