Blog

Önce Yeniler
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı AkNişantaşı Üniversitesi - Doktor Diyetisyen (PhD)
Yeni Yılda Değişimlere Mutfaklarınızdan Başlayın! 😊

Mutfakta yapacağınız ufak düzenlemelerle daha sağlıklı beslenebilir ve hatta farkında olmadan kilo verebilirsiniz. Nasıl mı?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Peynirin Hikayesi

Peynirin Hikayesi

22 Aralık 2020

Dünyanın en eski besinlerinden biri olan peynirin ortaya çıkış hikayesi...

2B
Melih Yıldırım
Melih YıldırımYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo ve Tanıtım Şefi
Salep’in Tarihi

Salep’in Tarihi

22 Aralık 2020

Geçmişten günümüze salep nedir? Salep nasıl yapılır, faydaları nelerdir?

2B
Melih Yıldırım
Melih YıldırımYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Demo ve Tanıtım Şefi
İspanyol Lezzeti: Paella’nın Hikayesi

İspanyolların gözbebeği Paella’nın hikayesi ve orijinal reçetesi...

2B
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul ÜnlütürkZennup 1844 - Mutfak Koordinatörü
Zennup 1844 - 5S Sistemi ve Yalın Üretim Teknikleri

5S temel düzeyde alandan, zamandan, kişiden, efordan ve gereksiz maliyetlerden kurtulmanızı sağlayan mükemmel bir yöntem.

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Gerçek BİR KIŞ KLASİĞİ “Kestane”

Hangi yaşta olursanız olun, soba üstünde yapılan kestanenin lezzetine olan özleminiz hiç dinmeyecek ve bu ritüel sizi hep çocukluk anılarınıza götürecek!

33B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Dünyaca Ünlü Michelin Yıldızlı Şeflerin Yemek Kitapları

Birbirinden iddialı Michelin yıldızlı şeflerin başarı öyküleri ve imza yemekleri bu kitaplarda saklı!

5B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kültürel Mirasımız Olan Tarhanayı Ne Kadar Tanıyoruz?

Gastronomik değere sahip olan tarhananın coğrafi işaretlemedeki yeri ve önemi nedir?

26B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Netflix’teki En İyi 5 Yemek Belgeseli!

Sizlere gönül rahatlığıyla önerebileceğimiz en iyi 5 yemek belgeselini açıklıyoruz! 🤫

6B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Meyve Sebze Dondurma Yöntemleri

İlk günkü kadar taze meyve sebzeler elde etmek için dikkat edilmesi gereken altın kurallar...

5B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
10 Soruda Gastronomi ve Aşçılık Bölümü

Eğer sizler de bu işi yapmayı düşünüyor fakat karar vermekte zorlanıyorsanız, bu video ile kafanızda oluşan soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz…

9B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Gastronomi veya Aşçılık Bölümü Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sektöre giriş yapmak isteyen genç şef adaylarını yakından ilgilendirecek!

7B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kısık Ateş Akademi Kamera Arkası

Kısık Ateş Akademi’nin perde arkasında neler yaşanıyor? 😂🙏👏

1B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Türkiye’deki Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri Taban Puanları Nelerdir?

En çok tercih edilen gastronomi bölümlerinin başında hangi üniversiteler yer alıyor?

38B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hangi Mevsimde Hangi Meyve ve Sebze Yenir?

Sizler için hazırladığımız mevsim çarkı tablomuz sayesinde ay ay ne yemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz!

17B
Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Dijital Menünün Önemi

Sosyal medya, şüphesiz günümüzün en etkili ve en hızlı tanıtım araçlarından biridir.

2B
Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 4

Genel kültürünüzle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz!

3B
Aç Gezenler
Aç GezenlerAG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Kelimeler 3

Yanlış telaffuz edilen yemek isimleri serimizin 3. Bölümüne sadece bir tıkla ulaşabilirsiniz…

2B