add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play

Blog

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Çocuk Olmak - Şeflerin Çocuklarına Sorduk?

Geleceğin çocukları ile beraberdik...

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ulusal Aşçılık Kampı'nda Öğrencileri Neler Bekliyor? - Murat Aslan

Murat Aslan ile kamp üzerine sohbet etme fırsatı yakaladık!

Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitim Şefi
Ramin Nuriyev İle Azerbaycan Mutfağı Üzerine Sohbet

Haydi Gastronomistler! Rotanızı Sultanahmet’te yer alan Ajwa Hotel’e çevirin…

Fehmi Samancı
Fehmi SamancıAkademi Şefi
Balık, Deniz Mahsülleri Çeşitleri ve Tazeliği Anlamak

Balık ve deniz ürünlerimiz nelerdir, tazeliğini nasıl anlarız gibi tüm soruların cevabı içeriğimizde yer almaktadır.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Anadolu ve İzmir Kültürünün Gastronomiye Yansıması - Ahmet Güzelyağdöken

Kaybolmaya yüz tutmuş değerlerin bir ucundan tutmak gerekiyor!

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Modern Dünyada Üreticiyi ve Doğalı Korumak - Ahmet Güzelyağdöken

Gelenekçi yapıyı sürdürmeye çalışan insanlara destek verilmeli...

Fehmi Samancı
Fehmi SamancıAkademi Şefi
Kümes Hayvan Etlerinin Yapısı, Bölümleri ve Tazeliği Anlamak

Kümes hayvanlarının sınıflandırılması, farklılıkları ve özellikleri.

Fehmi Samancı
Fehmi SamancıAkademi Şefi
Kırmızı Etlerin Yapısı, Bölümleri ve Tazeliği Anlamak

Etin kimyasal ve fiziksel özellikleri.

Fehmi Samancı
Fehmi SamancıAkademi Şefi
Bıçak Çeşitleri ve Uluslararası Kesim Teknikleri

Özellikle profesyonel anlamda chef'lik yapan herkesin bilmesi gereken bıçak çeşitleri ve Uluslararası kesim teknikleri...

Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama-Eğitim Şefi
Cenk R. Girginol İle Kahve Üzerine Sohbet

“Bir kahvenin kırk yıl hatırı var” dedik ve Cenk Girginol ile bir araya geldik.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ahmet Güzelyağdöken Kimdir?

Üniversitede hoca, babadan yağcı, peynirci ve gurme. Şimdi de Balmumu Lokantası'nın sahibi.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Rıza Belenkaya İle Ürünü Tanı

''Ürünü Tanı-Peynir, Tahıl, Meyve-Sebze ve Zeytin''

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Neolokal'de Ekip, Mutfak ve Menü Düzeni

Neolokal'in başarısının arkasındaki sırlar!

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar'ın bilinmeyen yönleri.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Kokoreççi Asım Usta'nın Hikayesi

1960 yılında 3 tekerlekli küçük bir arabayla bu işe başlayan Asım Usta'nın başarı öyküsünü sizler için paylaşıyoruz.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Maksut Aşkar'dan Geleceğin Şef Adaylarına Tavsiyeler

Çocukluk anılarımız ve geleneklerimiz bizim için çok önemli, geleceğimize ışık tutan kaynağımız buradan geliyor.