Sonuç bulunamadı.
Geleneksel Kebap Evi kültürünün çağdaş restoran fikrine uyarlanmış hali: Zırhdeli.
İzmir Bostanlı’da İtalyan esintisi… 🍨
Misyonu geleneksel üretimden kopmadan ulaşabildiği en doğru hammadde ile doğru ürünü üretmek olan Farro’nun lezzetlerini keşfetmeye hazır mısınız?
Yıllardır süre gelen tecrübe…
Gaziantep denilince akla gelen ilk lezzetlerden olan kıyma kebabı nerde yenir sorusuna cevap niteliğinde bir yerde, Kebapçı Ömer’deyiz.
Halil Usta gerçek bir et uzmanı!
Türk mutfağının zenginliğini kusursuz hizmetiyle birleştiren Aila Restoran.
Damakları şenlendiren Koçak Baklava...
Gaziantep’in en eski lezzet noktalarından birindeyiz.