Şef Usulü

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Fırında Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır?

Orijinal kağıt kebabının pişirme yöntemleri ve püf noktaları nelerdir?

137
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Sacda Et Kavurma Nasıl Yapılır?

Geleneksel et kavurma teknikleri nelerdir? Sac kavurma tarifi nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

1B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Mutancana Nasıl Yapılır?

Osmanlı mutfağından günümüze uzanan Kuzu Mutancana tarifinin pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Pilav Pişirme Yöntemi ile Enginarlı Pilav Nasıl Yapılır?

Tam kıvamında zeytinyağlı enginarlı pilav tarifi, nasıl yapılır? Enginarlı pilav pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

1B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Pilaki Tekniği Nedir? Balık Pilaki Nasıl Yapılır?

Bir pişirme tekniği olarak pilaki… Pilaki nedir?

4B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Buğulama Pişirme Yöntemi Nedir? Balık Buğulama Nasıl Yapılır?

Buğulama pişirme tekniği nedir? İster soğuk ister sıcak olarak servis edebileceğiniz levrek buğulama tarifi, nasıl yapılır?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır? Bulgur Pilavı Pişirme Yöntemleri Nelerdir?

Klasik bulgur pilavı ve lokanta usulü bulgur pilavı tarifi ve pişirme teknikleri nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Pilav Pişirme Teknikleri Nelerdir? Pirinç Pilavı Nasıl Yapılır?

Ustalık gerektiren pilav pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Sarma Nasıl Pişirilir? Kıymalı (Etli) Yaprak Sarması Nasıl Yapılır?

Sarmaların pişirme yöntemleri ve püf noktaları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Dolma Nasıl Yapılır? Dolma Çeşitleri Nelerdir?

Kıymalı dolma harcı ve karışık sebzeli etli dolma tarifinin pişirme teknikleri nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Sebzelerde Oturtma Tekniği Nedir? Enginar Oturtma Nasıl Yapılır?

Türk mutfağında yapılan oturtma yemeklerine bir örnek olarak Enginar Oturtma tarifi nasıl yapılır?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bastı Tekniği Nedir? Ispanak Bastısı Nasıl Yapılır?

Sebzelerde bastı tekniği ve bu tekniğin püf noktaları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Zeytinyağlı Havuç Nasıl Yapılır?

Zeytinyağlı havuç yemeğinin pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Zeytinyağlı Çalı Fasulye Nasıl Yapılır?

Zeytinyağlı yemekler nasıl pişirilir, pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

4B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patates Silkmesi Nasıl Yapılır?

Kuzu etli patates silkmesinin pişirme tekniği ve püf noktaları nelerdir?

4B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Izgarada Kuzu Ciğer Nasıl Yapılır?

Yöresel mutfaklarımızda ve bölgesel mutfaklarımızda ciddi anlamda tüketilen sakatat çeşitlerinin baş tacı ciğer nasıl pişirilir? Izgarada kuzu ciğer yapmanın pratik yolları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tava Ciğeri Nasıl Yapılır?

Türk mutfağının gözdesi; Lezzetli tava ciğeri yapmanın püf noktaları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Yoğurtlu Şiş Kebap Nasıl Yapılır?

Birçok Osmanlı padişahının en sevdiği yemekler arasında yer alan şiş kebap nasıl yapılır? Orijinal şiş kebap tarifi...

4B