add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play

Şef Usulü

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Slurry, Roux, Liaison Kıvam Vericileri Nasıl Kullanılır?

Mutfakta hazırlanan stock, sos, çorba ve sulu yemeklere kıvam kazandıran bağlayıcılar nelerdir?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Sade Yağ Nasıl Yapılır?

Sade (Saf) Yağ Nedir, Nasıl Elde Edilir ve Nerelerde Kullanılır?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Şok Haşlama Tekniği Nedir? Sebzeler Nasıl Şoklanır?

Özellikle çiğ yeşil sebzeler için kullanılan bu yöntem, renklerinin soluk ve cansız olmasın da ve sebzelerin gerçek renginin ortaya çıkmasın da hayat kurtarıcıdır.

Melih Yıldırım
Melih YıldırımYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Tanıtım ve Demo Şefi
Meyve ve Sebze Kurutma Yöntemleri

Çok eski geleneklerden biri olan meyve ve sebze kurutma yöntemleri ve püf noktaları nelerdir?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Cort Bulyon Nasıl Yapılır?

Cort bulyon nedir, nasıl yapılır ve nerelerde kullanılır?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Sebze Suyu Nasıl Yapılır?

Güçlü aromaya sahip, dengeli bir sebze suyu yapmak için ihtiyacınız olan...

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Balık Kemik Suyu Nasıl Yapılır?

Birçok mucizevi etkileri olan balığın, suyu da tam bir şifa kaynağı! En iyi balık suyu nasıl yapılır?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tavuk Kemik Suyu Nasıl Yapılır?

Gerçek bir tavuk kemik suyu nasıl yapılır?

Selin Yeşilyurt
Selin YeşilyurtNişantaşı Üniversitesi - Öğretim Görevlisi
Kemik ve Sebze Suları

Profesyonel mutfaklarda uygulanan stok teknikleri ve püf noktaları...

Elif Çıtak
Elif ÇıtakYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme ve Eğitmen Şefi
Ekşi Maya Nasıl Hazırlanır?

Ekşi maya hazırlamanın püf noktaları hakkında bir fikriniz var mı?

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Dana Kemik Suyu Nasıl Yapılır?

Yemeklerin lezzetini zenginleştirmenin en basit ve pratik yollarından biri de güçlü protein deposu olan dana kemik suyundan geçer.

Melih Yıldırım
Melih YıldırımYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Tanıtım ve Demo Şefi
Ekmek Yapmanın Püf Noktaları

Ekmek yaparken dikkat edilmesi gerekenleri 6 adımla özetliyorum!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kalamar Nasıl Ayıklanır?

Bir çoğumuzun gözünde büyüyen kalamar temizliği aslında gayet basittir!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Midye Nasıl Temizlenir?

Midye üzerine merak edilen tüm sorularınızın cevabını tam olarak bu içerikte bulacaksınız...

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Dana Bonfile Nasıl Temizlenir ve Porsiyonlanır?

Bonfile temizleme ve porsiyonlama yöntemleri.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Balık Nasıl Temizlenir ve Filetosu Nasıl Çıkarılır?

Bu videomuz en çok da balık sevdalılarını yakından ilgilendireceğe benziyor!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır?

Ziyan etmeden bütün bir tavuğun profesyonel olarak nasıl parçalandığını ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Meyve Kesim Teknikleri ve Meyve Salatası Yapımı

’Mutfağa Giriş’ başlığı altında topladığımız Akademi videolarının son bölümü ile karşınızdayız.