Şef Usulü

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Zeytinyağlı Havuç Nasıl Yapılır?

Zeytinyağlı havuç yemeğinin pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

274
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Zeytinyağlı Çalı Fasulye Nasıl Yapılır?

Zeytinyağlı yemekler nasıl pişirilir, pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patates Silkmesi Nasıl Yapılır?

Kuzu etli patates silkmesinin pişirme tekniği ve püf noktaları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Izgarada Kuzu Ciğer Nasıl Yapılır?

Yöresel mutfaklarımızda ve bölgesel mutfaklarımızda ciddi anlamda tüketilen sakatat çeşitlerinin baş tacı ciğer nasıl pişirilir? Izgarada kuzu ciğer yapmanın pratik yolları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tava Ciğeri Nasıl Yapılır?

Türk mutfağının gözdesi; Lezzetli tava ciğeri yapmanın püf noktaları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Yoğurtlu Şiş Kebap Nasıl Yapılır?

Birçok Osmanlı padişahının en sevdiği yemekler arasında yer alan şiş kebap nasıl yapılır? Orijinal şiş kebap tarifi...

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Çömlek (Güveç) Kebabı Nasıl Yapılır?

Geleneksel güveç kebabı yapmanın en doğru anlatımı ve püf noktaları için hemen tıklayın!

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tas Kebabı Nasıl Yapılır?

Çoğu ızgarada pişirilerek hazırlansa da, tas kebabı gibi sulu yemeklere de kebap denmektedir. Tas Kebabının doğru pişirilme şekli ve orijinal tarifi nedir? Tas kebabı yapmanın püf noktaları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır?

Özel gün ve davet sofralarının nadide yemeklerinden biri olan Hünkar Beğendi’nin orijinal tarifi nedir?

4B
Serkan Çakır
Serkan ÇakırGastroTire Restoran Kurucu Şefi
Ot Nasıl Haşlanır?

Ot Nasıl Haşlanır?

12 Şubat 2021

Ot yemeklerini pişirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?

4B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Papaz Yahnisi Nasıl Yapılır?

Ermeni, Gürcü, Rum ve Osmanlı kültürlerini içinde barındıran Papaz Yahnisi tarifi nasıl yapılır?

5B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Tatlılı Et Yahnisi Nasıl Yapılır?

Tereyağında kızartılmış kuşbaşı etlerin, soğan, pekmez ve aromatik baharatlarla lezzetlendirilmiş halini hiç bu şekilde denemiş miydiniz? Pekmezli et yahnisi tarifi nasıl yapılır?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
İncik Yahnisi Nasıl Yapılır?

Haşlama usulü Kuzu İncik Yahnisi nasıl yapılır?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Sahanda Kuzu Külbastı Nasıl Yapılır?

Geçmişten günümüze gelen Sahanda Kuzu Külbastı tarifinin pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

3B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Yeşil Yağ ve Biberiye Yağı Nasıl Yapılır?

Yeşil yağ ve biberiye yağı nerelerde kullanılır, püf noktaları nelerdir?

2B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır?

Farklı bir pişirme tekniğine sahip Kadınbudu Köftenin püf noktaları nelerdir?

5B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Patates Püresi Nasıl Yapılır?

Kolayca hazırlanan ve her yemeğin yanına yakışan patates püresinin yapım tekniği ve püf noktaları nelerdir?

5B
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Kremalı Brokoli Çorbası Nasıl Yapılır?

Kremalı brokoli çorbası yapım tekniği ve püf noktaları nelerdir?

4B