Şef Usulü

Önce Yeniler
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.09.2021
Aşure Nasıl Yapılır?

Geleneksel Türk tatlıları arasında özel bir öneme sahip olan Aşure nasıl pişirilir, püf noktaları nelerdir?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
13.09.2021
Demi Glace Sos Nasıl Yapılır?

Kahverengi sos olarak da bilinen demi glace sos, Fransız mutfağının en ünlü soslarından biridir. Gerçek bir demi glace sos ne kadar sürede ve nasıl hazırlanır?

7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
03.09.2021
Şekerpare Nasıl Yapılır?

Şekerpare tatlısının tüm püf noktalarını açıklıyoruz. Orijinal şekerpare tarifi ve yapım aşamaları nelerdir?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
27.08.2021
İrmik Helvası Nasıl Yapılır?

Geleneksel tatlılarımızın başında gelen İrmik Helvası nasıl kavrulur? Pişirme yöntemleri ve dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?

6B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.08.2021
Zeytinyağlı Karışık Dolma Nasıl Yapılır?

Zeytinyağlı dolma çeşitleri nelerdir? Lezzetli dolma nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
13.08.2021
Dolma İçi Nasıl Yapılır?

Orijinal zeytinyağlı dolma içi tarifi nasıl yapılır? Zeytinyağlı dolma harcı pişirme yöntemleri ve püf noktaları nelerdir?

5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
06.08.2021
Sulu Köfte Nasıl Yapılır?

Sulu Köfte tarifinin orijinal pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
30.07.2021
Fırında Kağıt Kebabı Nasıl Yapılır?

Orijinal kağıt kebabının pişirme yöntemleri ve püf noktaları nelerdir?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
16.07.2021
Sacda Et Kavurma Nasıl Yapılır?

Geleneksel et kavurma teknikleri nelerdir? Sac kavurma tarifi nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
09.07.2021
Mutancana Nasıl Yapılır?

Osmanlı mutfağından günümüze uzanan Kuzu Mutancana tarifinin pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.07.2021
Pilav Pişirme Yöntemi ile Enginarlı Pilav Nasıl Yapılır?

Tam kıvamında zeytinyağlı enginarlı pilav tarifi, nasıl yapılır? Enginarlı pilav pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
11.06.2021
Pilaki Tekniği Nedir? Balık Pilaki Nasıl Yapılır?

Bir pişirme tekniği olarak pilaki… Pilaki nedir?

7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.06.2021
Buğulama Pişirme Yöntemi Nedir? Balık Buğulama Nasıl Yapılır?

Buğulama pişirme tekniği nedir? İster soğuk ister sıcak olarak servis edebileceğiniz levrek buğulama tarifi, nasıl yapılır?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
28.05.2021
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır? Bulgur Pilavı Pişirme Yöntemleri Nelerdir?

Klasik bulgur pilavı ve lokanta usulü bulgur pilavı tarifi ve pişirme teknikleri nelerdir?

5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
21.05.2021
Pilav Pişirme Teknikleri Nelerdir? Pirinç Pilavı Nasıl Yapılır?

Ustalık gerektiren pilav pişirme teknikleri ve püf noktaları nelerdir?

6B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.05.2021
Sarma Nasıl Pişirilir? Kıymalı (Etli) Yaprak Sarması Nasıl Yapılır?

Sarmaların pişirme yöntemleri ve püf noktaları nelerdir?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
07.05.2021
Dolma Nasıl Yapılır? Dolma Çeşitleri Nelerdir?

Kıymalı dolma harcı ve karışık sebzeli etli dolma tarifinin pişirme teknikleri nelerdir?

4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
30.04.2021
Sebzelerde Oturtma Tekniği Nedir? Enginar Oturtma Nasıl Yapılır?

Türk mutfağında yapılan oturtma yemeklerine bir örnek olarak Enginar Oturtma tarifi nasıl yapılır?

4B Görüntüleme