Blog

Yerli Yerinde 2.Bölüm: Ege Otları

’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’nin ikinci bölümünde Ege otlarının yapılarını, lezzetlerini, topraktan masaya geliş hikayelerini tüm ayrıntılarıyla ele alıyoruz. İşte detaylar…

Yerli Yerinde 2.Bölüm: Ege Otları
Paylaş
  • 5B
  • 25
  • Kaydet

Doğadaki malzemelerin, doğaya zarar vermeden nasıl bir besleme aracına dönüşebileceğinin yanı sıra, coğrafi koşullarla gıda ürünleri arasındaki neden-sonuç ilişkilerini incelediğimiz, lezzet kokan mini belgesel serimiz ‘’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’’nin ikinci bölümü sizlerle… 🧡

Ege Otları bölümünde Şef Serkan Çakır; Ahmet Güzelyağdöken ile Ege otlarının yapılarını, lezzetlerini, topraktan masaya geliş hikayelerini tüm ayrıntılarıyla ele alıyor. Bu değerli Ege otlarını enfes bir tarifle de taçlandırıyorlar. Şimdi gelin bu keyifli belgeseli hep birlikte izleyelim 😊

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme