Duydunuz Mu?

Yeni Gastronomi Trendleri ve Atıksız Mutfak Semineri - Aşçılık Liseleri

Kendini geliştirmeyi yaşam felsefesi haline getiren Eyüp Kemal SEVİNÇ, gastronomi alanındaki en son trendlerden bahsederek, bu alanda eğitim gören ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere, sektördeki en son gelişmeleri aktardı!

Yeni Gastronomi Trendleri ve Atıksız Mutfak Semineri - Aşçılık Liseleri
Paylaş
  • 1B
  • 28
  • Kaydet

Yeni Gastronomi Trendleri ve Atıksız Mutfak Semineri - Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı E Twinning Proje Ekipleri

Gastronomi dünyasının önemli isimlerinden EKS Mutfak Akademisi’nin kurucusu ünlü şef Eyüp Kemal SEVİNÇ ile Ortaöğretim Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında eTwinning projesi yapan okulların öğrenci ve öğretmenleri bir araya geldi. 25 Nisan 2022’de online olarak gerçekleşen Seminerin moderatörlüğünü Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmenleri Mehmet KESKİN (İzmir) ve Biricik ASUTAY (Bursa) gerçekleştirdi.

Seminerde Eyüp Kemal SEVİNÇ, atıkısız mutfaklar hakkında detaylı paylaşımlarda bulunurken, atıksız mutfak kavramının aslında geçmişten bugüne hayatımızda var olduğunu, bu yöntemle doğayı nasıl koruyabileceğimiz ve bunun sürdürülebilir bir yaşam için büyük bir adım olduğunun üzerinde durdu.

Kendini geliştirmeyi yaşam felsefesi haline getiren Eyüp Kemal SEVİNÇ, gastronomi alanındaki en son trendlerden bahsederek, bu alanda eğitim gören ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere, sektördeki en son gelişmeleri ve mutfak alanındaki girişimcilik örneklerini paylaşarak gençleri adeta büyüledi.

Yurt içi ve yurt dışı birçok yarışmada ülkemizi birinciliğe taşıyan Eyüp Kemal SEVİNÇ bu deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak onlar için bir rol model oldu.

Büyük ilgi gören seminerde öğrencilerin tüm sorularına titizlikle cevaplar veren Eyüp Kemal SEVİNÇ son olarak 21-27 Mayıs Haftasının “Türk Mutfağı Haftası” ilan edildiğini hatırlatarak, sektördeki herkese bu haftaya gereken önem ve hassasiyetin gösterilmesi çağrısında bulundu.

Seminerin gerçekleşmesinde yer alan Ortaöğretim Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında eTwinning Projeleri yürüten ortak okulların öğrenci ve öğretmenlerine katılımları; Eyüp Kemal Sevinç’e de bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (1)

Esra Tokat
· 09.05.2022

☺️☺️☺️☺️

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi

Benzer Etkinlikler

Ankara Coffee Festival 2017

Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.

4B Görüntüleme
İzmir Coffee Festival 2017

Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.

4B Görüntüleme
Cheftalks Geliyor...

Cheftalks Geliyor...

18 Kasım 2017

Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...

5B Görüntüleme