Muhammed Can Şaşkın
Muhammed Can Şaşkın
Zennup1844 - Chef de Partie

Hakkında

Merhaba ben Muhammed Can Şaşkın Gelişim Üniversitesi 3.sınıf Gastronomi bölümü öğrencisiyim aynı zamanda Zennup1844 adlı restaurantta Aşçılık yapmaya devam ediyorum.Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiğim çalışmalarla ülkeme değer kazandırmaya çalışan mutfak sevdalısı ve yemek pişirme tutkunu olarak yoluma devam ediyorum.


İş Deneyimleri

Zennup 1844 - Chef De PartieEylül 2017
Sumahan - StajerMayıs 2017- Ağustos 2017
Fayton Restaurant - AşçıOcak 2016- Ocak 2017

Okul Bilgileri

İstanbul Gelişim Üniversitesi - GASTRONOMİOcak 2019
İstanbul Medipol Üniversitesi - AşçılıkOcak 2017- Eylül 2018
Muhammed Can Şaşkın
Muhammed Can ŞaşkınZennup1844 - Chef de Partie
bir yıl önce

Bademli Taze Yaz Fasulyesi
Malzemeler;
taze fasülye
kereviz sapı
tuz ve karabiber
limon
tava yoğurdu
file badem
Hazırlanışı;
🔹️taze fasülyeleri kılçıklarını ayiklayalim.
🔹️ardından haşlıyoruz sonrasında zeytinyağı ile soteliyoruz
🔹️kereviz sapı ve file badem ekleyip biraz daha soteleyip limon,tuz ve karabiberi damak tadına göre ekleyip tava yoğurdu ile tüketebilirsiniz

user feed images
Muhammed Can Şaşkın
Muhammed Can ŞaşkınZennup1844 - Chef de Partie
bir yıl önce

Tahinli Hurma Tatlısı
Kuruyan hurmalar için inanılmaz bir tarif

100 gr tereyağı
200 gr hurma
Tahin
Kahramanmaraş dondurması
Kavrulmuş Susam
Yapılışı;
Tereyağında 2-3 dakika hurmaları çevirin ardından servis
tabagınıza alıp tahin-dondurma ve kavrulmuş susam ile servis edin

Hepsini istediğiniz ölçüde yapabilirsiniz.

user feed images