Paylaş
- 12B
- 105
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Labne’yi sıkma torbasına aktarın.
- 2Ekmek dilimlerini kızartın. Üzerine sıkma torbası yardımıyla labne ilave edin. Sonra da boyuna ikiye kesilmiş çilekleri, bademleri yerleştirin.
- 3En son balı dökün, susamı serpin.
Püf Noktası
Enerji: 199,7 kalori
Karbonhidrat: 23,7 g
Protein: 7,5 g
Yağ: 8,8 g
Lif: 3,1 g
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?