Tarif

Fırında Sebzeli Levrek Tarifi

Muazzam bir levrek tarifidir.
30 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Fırın
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 189
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
300 g levrek
5 adet çeri domates
5 adet arpacık soğan
10 g çiğ kaju
15 g edamame fasulyesi
10 g kuru kızılcık
3 adet dallara ayrılmış karnabahar
1 adet yeşil limon
2 adet defne yaprağı
200 ml su
15 ml sızma zeytinyağı
himalaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Temizlenmiş levreğin üzerini fotoğrafta gördüğünüz gibi bıçakla çizin ve aralarına limon dilimleri yerleştirin.
  • Fırın kabına aktarın.
  • Tüm malzemeyi gelişigüzel yerleştirin. Ardından suyunu ilave edin. En son rendelenmiş limon kabuğu serpin.
  • Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında, 20-25 dakika pişirin.
  • Fırından çıkar çıkmaz üzerine az miktarda sızma zeytinyağı ve tuz gezdirin.

Püf Noktası

Ben yeşil limon kullandım, siz arzu ederseniz taze zencefil veya rendelenmiş muskatla birlikte servis edebilirsiniz.

Enerji: 633,25 kalori
Karbonhidrat: 39,5 g
Protein: 65,7 g
Yağ: 24,13 g
Lif: 10,14 g

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Balık Pilaki Tarifi
40 Dakika
2 Kişilik
33B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Lakerda Tarifi
150 Dakika
6-8 Kişilik
44B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Edamame Püreli Izgara Jumbo Karides Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.