Paylaş
- 6B
- 48
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 bardak kuskus
2 adet bebek kabak
30 ml zeytinyağı
1 adet kırmızı kapya biber
15-20 g kapari turşusu
1/4 demet dereotu
tuz&karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Kuskusu, kaynar tuzlu suda 8 dakika haşlayıp süzün ve soğumaya bırakın.
- 2Kabakları 1 cm kalınlığında halka şeklinde doğrayın ve bir tavada zeytinyağı ile arkalı önlü ızgara kızartın. Az miktarda tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
- 3Kırmızı kapya biberi küp şeklinde doğrayıp bir kaba alın. Üzerine kapari turşusu, kıyılmış dereotu, haşlanmış kuskus, kabak ve mayonezi ekleyip güzelce harmanlayın.
- 4Son olarak tuz ve karabiberle lezzetlendirip servise hazır hale getirin. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Salata Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.