Blog

9.Gün İftar Menüsü 2024

İftar sofralarınıza sağlıklı, besleyici ve bir o kadar da lezzetli alternatiflerle renk katmak için 9.gün iftar soframıza davetlisiniz 😊 Bugünün iftar menüsü için hemen tıklayın.

9.Gün İftar Menüsü 2024
Paylaş
  • 4B
  • 11
  • Kaydet

Ramazan'ın dokuzuncu gününe özel olarak düzenlediğimiz iftar menüsü, birbirinden özel tariflerle sofralarınıza muazzam bir lezzet şöleni sunuyor. Kısık Ateş olarak, bu özel günü daha anlamlı kılmak adına titizlikle seçilmiş enfes lezzetleri sizlerle buluşturuyoruz. İftar sofralarınıza sağlıklı, besleyici ve bir o kadar da lezzetli alternatiflerle renk katmaya devam ediyoruz 😊

Bugünün İftar Menüsü:

Zencefilli Havuç Çorbası Tarifi: İçerisindeki sağlıklı malzemelerle hem lezzet hem de besin değeri yüksek bir başlangıç olan bu çorba, zencefil ve havucun eşsiz aromasıyla damakları büyüleyecek.

Yufka Ekmekli Tirit Tarifi: Geleneksel lezzetlerden vazgeçmeyenler için muazzam bir seçenek olan yufka ekmekli tirit, özel et suyu ve malzeme uyumuyla sofranıza neşe katacak.

Muhammara Tarifi: Orta Doğu mutfağından ilham alarak hazırlanan bu lezzetli mezeyi, iftar sofranıza renk ve lezzet katacak bir meze tarifi olarak öneriyoruz.

Kremalı Fırın Sütlaç Tarifi: İftarın tatlısı için nefis bir seçenek olan kremalı fırın sütlaç, hem göz alıcı sunumuyla hem de eşsiz lezzetiyle sofranıza ayrı bir hava katacak.

Bu özel günü sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı ve lezzetli iftarlarla taçlandırın. 9.Gün iftar menümüzle sofralarınıza bereket getirmenin keyfini yaşayın. Ramazan'ın manevi atmosferini, özenle hazırlanan bu özel menü ile birlikte sofralarınıza taşıyın. Şimdiden afiyet olsun! 🌙🍽️

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Yanlış Telaffuz Edilen Mutfak Terimleri ve Yemekler

Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?

18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
2 Şef 1 Sohbet - Ali Ronay ve Fehmi Samancı

Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ünlü Şeflerimize Sorular Sorduk, Samimi Cevaplar Aldık - Maksut Aşkar

Şef Maksut Aşkar’ın bilinmeyen yönleri.

9B Görüntüleme