add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Beyti Güler'in İş Hayatı

Beyti Güler'in restoranı adeta et üzerine bir gastronomi müzesi olarak tanınıyor.

Beyti Güler'in İş Hayatı
Paylaş

Üç kuşaktır ayakta kalmayı başaran Güler ailesi, en üst kalitede et hazırlayan ve servis eden bir restoranı yönetiyorlar.

Florya'nın şık bir caddesinde 11 yemek salonu, 5 mutfağı olan bir villa da hizmet veren Beyti Güler, bugün ilerleyen yaşına rağmen her gün işinin başında...

Adını dünyaya duyuran Beyti Güler mutluluğunu şu sözlerle ifade ediyor; ''Şimdiki uzaya giden bir insanın mutluluğu neyse, ufacık dükkanda benim de mutluluğum o."

Beyti kebabının isim babası Beyti Güler, beyti kebabının nasıl ortaya çıktığını, ilham aldığı detayları ve yaptığı işin inceliklerini sadece Kısık Ateş TV ile paylaştı! Buyrun hep beraber izleyelim.

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?