Blog

Zennup 1844 ve Mutfak Hakkında

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse...

Zennup 1844 ve Mutfak Hakkında
Paylaş
  • 9B
  • 33
  • Kaydet

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse; basketbol hakemliği, satranç antrenörlüğü geçmişimden sonra mutfağa adım atmaya karar verdim ve mutfak eğitimlerimi tamamladıktan sonra Zennup'a stajyer olarak başladım.

Zennup'un düzeninden bahsedecek olursak; Yaklaşık olarak 1000-1500 arasında misafir ağırlayabilen ve yaş ortalaması 20 olan bir mutfak ekibine sahibiz. Her ay yeni menülerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Burada aile gibi olmak en büyük motivasyon ve mutluluk kaynağımız...

Benden size küçük bir öneri, etrafınızda olan şeylerle ilgili odaklanmanız ve insanların neler yaptığına bakmanız lazım. Bu sayede hızlı adımlarla iyi yerlere gelebilirsiniz!

Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Natolia - Brand Chef

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Fehmi Samancı ve Eğitim Hakkında

Gastronomi’de eğitimin yeri.

9B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Fehmi Samancı Kimdir?

Fehmi Samancı’nın hayat hikayesi...

15B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Ronay’s Deli Kurucu Ortağı & Şefi
Şef Ali Ronay Hikayesini Anlatıyor

Nereden çıkarım diye girdiğim bu yolun hikayesi.

15B Görüntüleme