add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Blog

Zennup 1844 ve Mutfak Hakkında

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse...

Zennup 1844 ve Mutfak Hakkında
Paylaş

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse; basketbol hakemliği, satranç antrenörlüğü geçmişimden sonra mutfağa adım atmaya karar verdim ve mutfak eğitimlerimi tamamladıktan sonra Zennup'a stajyer olarak başladım.

Zennup'un düzeninden bahsedecek olursak; Yaklaşık olarak 1000-1500 arasında misafir ağırlayabilen ve yaş ortalaması 20 olan bir mutfak ekibine sahibiz. Her ay yeni menülerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Burada aile gibi olmak en büyük motivasyon ve mutluluk kaynağımız...

Benden size küçük bir öneri, etrafınızda olan şeylerle ilgili odaklanmanız ve insanların neler yaptığına bakmanız lazım. Bu sayede hızlı adımlarla iyi yerlere gelebilirsiniz!

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Yazılar

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal SevinçEKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

Rafet İnce
Rafet İnceCelebrity Chef - Yazar
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Kariyer Seçiminde Kritik Soru: Restoran mı? Otel mi?

Kariyerime nerede devam etmeliyim?