add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Bir Markanın Kahve Akımındaki Rolü

Bir markanın nitelikli kahve akımına verdiği desteğin önemi!

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Fehmi Samancı Kimdir?

Fehmi Samancı'nın hayat öyküsü...

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Fehmi Samancı ve Eğitim Hakkında

Gastronomi'de Eğitimin Yeri

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
İzmir Gastronomi Kültürü için Yapılması Gerekenler

Kentin geçmiş dinamiklerini bildiğimiz zaman bu kentin gelecek mutfağını inşa edebiliriz !

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Hazer Amani - Takım Olmak ve Doğru Ekip

“Takımının en zayıf halkası kadar güçlüsün.” Bu işi bir bütün olarak düşünmek gerek. Mutfakta yemek yapanından, servisine; kasada duran elemanından, hostesine kadar herkes aslında aynı takımın oyuncusu.

Süt Çiçeği - İzmir
İzmir - Konak

Süt Çiçeği - İzmir

04 Mart 2019

Kemeraltı'nda gidilmesi gereken tatlı dükkanlarından bir tanesi.

Beyti Restaurant - İstanbul
İstanbul - Bakırköy

Beyti Restaurant - İstanbul

28 Şubat 2019

Geçmişten günümüze uzanan bir gelenek...

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Nejat Yentürk'ten Yeni Nesil Şeflere ve Türk Gastronomisi ile İlgilenenlere Tavsiyeler

Önceliğiniz, bu toprakların kültürünü çok iyi bilmek olmalı !

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Nejat Yentürk İzmir Yemek Kültürünü ve Sokak Lezzetlerini Anlatıyor

Son 25-30 yıldır İzmir mutfağı üzerine yazılmış şeyler de ayakları hakikate basmayan iddialar vardı.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Araştırmacı ve Koleksiyoncu Nejat Yentürk Çalışmalarını Anlatıyor

İzmir doğumlu olup İzmir Kent Kültürü Araştırmacısı olan Nejat Yentürk araştırmaları sonucunda bizlere bilgilerini aktarıyor...

Tangör Tan'dan Gastronominin Algısı

Tangör Tan, memleketi bilmenin öneminin altını çiziyor.

Pınar, Pastacılık ve Çikolata Eğitimi ile Aydın Üniversitesi'nde.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde seçmeli ders olarak Pınar ürünleri ile Pastacılık ve Çikolata eğitimleri veriyoruz.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Syphon Demleme Yöntemi Nedir, Nasıl Yapılır ?

Üçüncü nesil kahvenin yayılması ve hayatımıza girmesiyle birlikte pek çok farklı kahve türlerini, hazırlama prensiplerini öğrenmeye başladık bunlardan birini de sizler için paylaşıyoruz..

Baristocrat ile Kahvenin Tarihi

Q Grader Nurettin Karakundakoğlu, Yaşar Üniversitesi'nde kahve eğitimi verdi.

Neolokal - İstanbul
İstanbul - Beyoğlu

Neolokal - İstanbul

25 Şubat 2019

Mesleğin bütün inceliklerine ve bilgisine sahip bir ekip ve Anadolu'nun her yöresinden eşsiz tatları sizlere sunan, Türk mutfağının yeni yüzü 'NEOLOKAL'

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Rafet İnce - Gastronomide Kişisel Gelişim

800 öğrencinin katıldığı ve yoğun ilgiyle karşılanan “Gastronomide Kişisel Gelişim” semineri özellikle öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Soğan Nasıl Doğranır ?

Yemeklerin olmazsa olmazı soğanın, çoğumuzun bilmediği bir çok kolay doğrama tekniği vardır. İzlediğiniz bu video sayesinde artık soğan soymaktan ve doğramaktan kaçmayacaksınız. :)

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Pepino Nasıl Soyulur ?

Pepino hakkında ki tüm soruların cevabını sizler için paylaştık. İyi seyirler.