add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Beyti'ye Adını Veren Beyti Güler Efsanesi

Türkiye'de ete ismini veren ilk ustalardan Beyti Güler'in hikayesi 1940'larda temiz ve sade bir mekanda başlayıp günümüzde Florya'da yer alan 450 kişilik restorana uzanıyor

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Beyti Güler Efsanesi - Beyti Kebabı ve Kasaplık

"Mücevher işler gibi işlenen etlerden hazırladığımız ete, ne diyelim diye düşündük, "Beyti" dedik."

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Beyti Güler Efsanesi - Beyti Güler'in İş Hayatı

"Bu işte bütün dünya adımı duydu. Bu, şimdiki uzaya giden insanın mutluluğu neyse, ufacık dükkanda benim de mutluluğum o"

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Pınar ile Yaratıcılığını Konuştur: Okan Üniversitesi'nin Sirha 2018'deki Pastacılık Sunumu

Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Sirha İstanbul 2018'de, pratik damla sakızlı krakelingen tarifi. Tüm püf noktaları için videomuzu izlemenizi tavsiye ederiz.

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Hazer Amani Sirha İstanbul 2018'de: Yemeğin Nereden Geldiğini Bilirseniz, Tarife Bakmanız Gerekmez

Hazer Amani, Sirha İstanbul 2018 etkinliğinde izleyenlere eşsiz bir yemek hazırladı. Yemek ve lezzet üzerine düşüncelerini paylaştığı Sirha 2018'de, leziz taco tarifi ve püf noktaları için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ali Ronay Sirha İstanbul 2018'de: Pınar ile Lezzetler Nasıl Ortaya Çıktı?

Ali Ronay ile Sirha 2018'de genç yeteneklerin ve şef adaylarının kulağına küpe olacak önerileri konuştuk. Lezzetli kanepeler de cabası tabi

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Pınar ile Yaratıcılığını Konuştur: Özyeğin Üniversitesi Ekler Workshop'u

Sirha İstanbul 2018 etkinliğinde Özyeğin Üniversitesi'nden muhteşem ekler tarifi ve püf noktaları. Detayları kaçırmamak için videomuzun tamamını izlemenizi tavsiye ederiz

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Rafet İnce'nin Sirha 2018'de Yaptığı Pınar Protein İle Muhteşem Smoothie

Ara öğünlerde yenebilecek ne tatlı ne tuzlu leziz Smoothie'nin tarifi ve püf noktaları videomuzda

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
İstanbul Aydın Üniversitesi Osmanlı Mutfağı Sunumu ile Sirha 2018’de

Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden Emre Erguvan ile Sirha 2018'de nefis mutancana, helatiye tatlısı ve ekşi maya ekmeği yaptık. Tarifler ve püf noktalar için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Ömür Akkor'un Sirha 2018'de Yaptığı Muhteşem Türk Mezeleri

Ömür Akkor'un Sirha 2018'de yaptığı muhteşem Türk mezelerinin tarifleri ve püf noktaları için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Aç Gezenler ile Sirha 2018'deki Hitit'lerden Gelen Et Lezzeti

Aç Gezenler Sirha 2018'de birbirinden farklı lezzette yemekler, tarifler, püf noktaları ve hikayeleri için videomuzun tamamını izlemenizi tavsiye ederiz

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Çiğdem Seferoğlu'nun Sirha İstanbul 2018'de Yaptığı Muhteşem Brunch

Çiğdem Seferoğlu Sirha İstanbul 2018'i, muhteşem brunch tarifi ile tatlandırdı. Tüm tarif ve püf noktalar için videomuzun tamamnını izlemenizi öneririz

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator
Hindi Göğüs Eti Nasıl Daha Lezzetli Yapılır?

Sirha 2018'de Ünal Sermet Açıklıyor

SIRHA İstanbul 2018

SIRHA İstanbul 2018

18 Aralık 2018

29 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen SIRHA 2018 fuarında, yoğun ve bir o kadar da bilgi dolu bir etkinliği geride bıraktık.

Mersin Narenciye Festivali 2018

17-18 Kasım 2018 arasında bu yıl 6. düzenlenen Narenciye Festivali'nde ilk kez Şefler davet edilerek festival alanındaportakallı lezzetlerin yapılarak katılımcılaratattırıldı.

Yaşar Üniversitesi’nde “Biraz Kahve Konuşalım”

İzmir Kahve Festivali “Biraz Kahve Konuşalım” etkinliği ile Yaşar Üniversitesi’ndeydik.

IV. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı

IV. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı Türk ve dünya gastronomisini buluşturdu

Kısık Ateş Bilgi Yarışması - İstanbul Gelişim Üniversitesi

Türkiye'nin en lezzetli bilgi yarışmasını üniversitelerde gerçekleştirmeye devam ediyoruz.