add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcomment-question-outlinecomment-write-outlinecookieediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpicturequestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Püf Noktaları

Avokado Olgunlaştırma ve Kesme Yöntemi

Avokado nasıl olgunlaşır, nasıl soyulur?

Avokado Olgunlaştırma ve Kesme Yöntemi
Paylaş

Avokado meyvesi hasadından sonra olgunlaştığı için sert avokado satın almış olmanız gayet normal bir durumdur. Sert bir avokado satın aldıysanız ve nasıl olgunlaştırılacağınızı bilmiyorsanız, evde uygulayacağınız basit yöntemlerle avokadoyu rahat bir şekilde olgunlaştırıp aynı zamanda kolay kesilmesini ve soyulmasını sağlayıp tüketebileceksiniz.

Tereyağı dokusuyla birçok malzemeyle güzel bir uyum yakalayan avokado meyvesi çeşitli yemeklerin içerisine de katılabilir. Avokado meyvesi aynı zamanda olgunlaştığında kaşıkla da tüketilebilen bir meyvedir. Ancak olgunlaşmamış avokadoların kaşıkla veya herhangi bir yemeğe katılarak tüketilmesi oldukça zordur. Bu nedenlerden dolayı avokado meyvesi olgunlaştığında tüketilmelidir.

 

Kısık Ateş
Kısık AteşModerator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Püf Noktaları

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri 101

Yemek pişirme gıdaların genellikle ısı ile veya bazen ısı kullanmadan, fiziksel veya kimyasal yapılarının değiştirilerek tüketime sunulduğu bir sanat, bilim, teknoloji veya zanaat olarak tanımlanabilir.

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir.

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Menünüzü En İyi Şekilde Yapmak İçin Püf Noktaları

Bir menü hazırlamanın incelikleri.