Şef Usulü

Balık Kemik Suyu Nasıl Yapılır?

Birçok mucizevi etkileri olan balığın, suyu da tam bir şifa kaynağı! En iyi balık suyu nasıl yapılır?

Balık Kemik Suyu Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 15B
  • 82
  • Kaydet

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ‘Tavuk Kemik Suyu Nasıl Yapılır’ konusunun ardından gerçek bir ‘Balık Kemik Suyu Nasıl Yapılır’ konusu üzerine harika bir video ile karşınızdayız…

Balık, yeterli ve dengeli beslenmenin bir parçası olarak mutlaka tüketilmesi gereken besinler arasında yer alıyor. Omega-3 yağ asitleri, D vitamini ve selenyum içermesi, protein açısından zengin ve doymuş yağ içeriğinin düşük olması balık ve deniz ürünlerini çok daha değerli hale getiriyor.

Sindirim ve bağışıklık sistemine faydaları dışında cilde ve eklemlere kadar sayamadığımız birçok mucizevi etkileri olan balığın, suyu da tam bir şifa kaynağı olarak tanımlanabilir…

Unutmayın, et veya balık suları sadece yemeklerimizin tadını zenginleştirmekle kalmayıp, vücudumuza güçlü protein depolamamızı da sağlayan sihirli yapı taşlarından biridir…

Eğer isterseniz şahane et ve balık sularını rahatlıkla mutfaklarınızda yapabilir, hazır satılan kemik sularına oranla çok daha doğal ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz!

Bu yüzden, tüm detaylarıyla balık kemik suyu nasıl yapılır, nerelerde kullanılır ve nasıl muhafaza edilir gibi sorularınızın cevaplarını bu videoda bulabilirsiniz...

Şimdi sizleri uzman şefimiz Fehmi Samancı’yla baş başa bırakıyoruz!

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak için Kısık Ateş TV kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Gelecek hafta ‘sebze suyu nasıl yapılır’ konusu ile tekrar görüşmek üzere, sağlıkla kalın!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

322B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

26B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

20B Görüntüleme