add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Şef Usulü

Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır?

Ziyan etmeden bütün bir tavuğun profesyonel olarak nasıl parçalandığını ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın!

Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır?
Paylaş

Herkese merhaba!

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen eğitimlerin ardından gün geçtikçe profesyonelleşmeye başladığınıza inancımız tam. Bu sebeple yavaş yavaş ileri kesim tekniklerine giriş yapabiliriz! 😊

Şimdi sizlere temel mutfak bilgilerinin ve ileri kesim tekniklerinin başında gelen ‘Bütün Tavuk Nasıl Parçalanır’ konusu üzerine bilgilendirmelerde bulunacağız.

Bir bütün tavuğu parçalara ayırmak gözünüzü korkutabilir veya özel tekniklerinden haberiniz olmadığı için gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz… Detaylı ve uygulamalı anlatımı ile karşınızda eğitmen şefimiz Fehmi Samancı var!

Fehmi Şef, deneyimlerinden yararlanarak tamamen doğru tekniklerle bir tavuğu ziyan etmeden nasıl parçalara ayırmamız gerektiğini en basit haliyle anlatıyor…

Sizler de bizim gibi her geçen gün daha da profesyonelleşmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken; eğitim videolarımızın sıkı takipçisi olmak ve tabii ki öğrendiğiniz konular üzerine bol bol pratik yapmak!

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak istiyorsanız Kısık Ateş Tv kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Sevgiler…

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (1)

Ömer Demir
31.03.2020

Çok kaliteli bir video teşekkürler

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!