Şef Usulü

Fırında Bonfile Nasıl Yapılır?

Fırında pişirme tekniği nedir, diğer pişirme tekniklerinden farkı ve özelliği nedir? Fırında bonfile nasıl yapılır?

Fırında Bonfile Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 16B
  • 174
  • Kaydet

Bu haftaki videomuzla fırında pişirme teknikleri ile ilgili yöntemlere giriş yapıyoruz.

Fırında pişirme tekniği nedir, ne işe yarar, diğer pişirme tekniklerinden farkı ve özelliği nedir?

Biz bu farkı et çeşitleri içinde lezzeti, yumuşaklığı ve farklı soslarla yapılan tarifleri ile özel bir yeri olan bonfile eti üzerinden göstermek istedik. Ve sizler için bonfile etini bütün olarak mühürlendikten sonra fırında nasıl pişirildiğine, pişirme öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gereken püf noktalarına olabildiğince yer vermeye çalıştık.

Eğer sizler de bir etten son derece lezzetli sonuçlar elde etmek istiyorsanız, bu görmüş olduğunuz basit ama bir o kadar önemli teknikleri mutlaka uygulayın, uygulatın ve karşılığında sevdiklerinizden övgüler kapın!

Şimdi sizleri bu enfes fırında bütün bonfile ve patates tarifi için mutfağa alalım!

Geçmişe ait mutfak eğitimlerimizin tamamına Şef Usulü üzerinden ulaşabilir, ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak bizleri anlık takip edebilirsiniz!

Gelecek hafta görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalın.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (4)

ZULIA Muradova
· 20.10.2020

Ellerinize sağlık)

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 20.10.2020

Teşekkür ederiz 👍👍

Meryem Kurt
· 31.10.2020

Orta çok pişmiş olması için kaç dakika pişirmemiz gerek acaba

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 02.11.2020

Merhaba, bonfilenin gramajı ve fırın performansına göre değişkenlik gösterse de yaklaşık 45-50 dk. arası etinizi istediğiniz seviyede pişirmiş olursunuz.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

326B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

26B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

20B Görüntüleme