- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Fırında Kuzu Kol Nasıl Yapılır?
Fırında Kuzu Kol Nasıl Yapılır?
Lezzetine doyum olmayan fırında kuzu kol tarifi nasıl yapılır?
06.11.2020- 17B
- 121
- Kaydet
Bu hafta Temel Pişirme Teknikleri/Fırın kategorimizi nefis bir kuzu kol tarifi ile noktalayacağız.
Sizler için bir kuzu kolun nasıl pişirilmesi gerektiğine, pişirme öncesi ne tür işlemler uygulandığına ve en önemli püf noktalarına olabildiğince yer vermeye çalıştık.
Lezzetine doyum olmayan fırında kuzu kol tarifi nasıl yapılır?
Eğer sizler de bir kuzu koldan tandır kıvamında son derece lezzetli sonuçlar elde etmek istiyorsanız, bu görmüş olduğunuz basit ama bir o kadar önemli teknikleri mutlaka uygulayın!
Şimdi sizleri hiç vakit kaybetmeden evlerinizde profesyonel bir şef olmaya, tüm yemeklerinizde fark yaratmaya davet ediyoruz…
Geçmişe ait mutfak eğitimlerimizin tamamına Şef Usulü kategorimizden ulaşabilirsiniz!
Gelecek hafta bambaşka bir konu ile karşınızda olacağız, şimdilik hoşça kalın. 👩🍳👨🍳👋
Yorumlar (3)
Çok güzel tarifler veriyorsunuz bu sayfada ama sokağa da çıkamadığımız için çok kilo aldık. Şimdi bu nefis yemek yapılmaz mı yani,torun yesin bari.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!