Şef Usulü

Fırında Kuzu Kol Nasıl Yapılır?

Lezzetine doyum olmayan fırında kuzu kol tarifi nasıl yapılır?

Fırında Kuzu Kol Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 15B
  • 117
  • Kaydet

Bu hafta Temel Pişirme Teknikleri/Fırın kategorimizi nefis bir kuzu kol tarifi ile noktalayacağız.

Sizler için bir kuzu kolun nasıl pişirilmesi gerektiğine, pişirme öncesi ne tür işlemler uygulandığına ve en önemli püf noktalarına olabildiğince yer vermeye çalıştık.

Lezzetine doyum olmayan fırında kuzu kol tarifi nasıl yapılır?

Eğer sizler de bir kuzu koldan tandır kıvamında son derece lezzetli sonuçlar elde etmek istiyorsanız, bu görmüş olduğunuz basit ama bir o kadar önemli teknikleri mutlaka uygulayın!

Şimdi sizleri hiç vakit kaybetmeden evlerinizde profesyonel bir şef olmaya, tüm yemeklerinizde fark yaratmaya davet ediyoruz…

Geçmişe ait mutfak eğitimlerimizin tamamına Şef Usulü kategorimizden ulaşabilirsiniz!

Gelecek hafta bambaşka bir konu ile karşınızda olacağız, şimdilik hoşça kalın. 👩‍🍳👨‍🍳👋

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (3)

BirgülÖztürk
· 12.11.2020

Çok güzel tarifler veriyorsunuz bu sayfada ama sokağa da çıkamadığımız için çok kilo aldık. Şimdi bu nefis yemek yapılmaz mı yani,torun yesin bari.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 13.11.2020

😅 çok teşekkürler Birgül Hanım, eminiz ki kendi el lezzetinizi katarak lezzeti katlıyorsunuzdur. Şimdiden ellerinize kollarınıza sağlık. 🤗🙏🤩👏

LeylaYıldırım
· 07.02.2022

Merhabalar,, 4 saat pişirme süresi varmi,, kaç derecede pişirilir.. Teşekkürler

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

328B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme