Şef Usulü

İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu

Restaurant Plater sunum tabağı hazırlamanın incelikleri...

İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
Paylaş

Kısık Ateş Tabak Süsleme Sanatı/Food Display’in beşinci bölümünden herkese merhabalar.

Bugün sizlere restoran plater dediğimiz iki kişilik vejetaryen sunum tabağı hazırlamanın inceliklerini göstermek istiyorum.

Yapmış olduğum sunum tabağının yerleşiminden tutun da ürünün son noktasına kadar olan aşamalarına olabildiğince yer vermeye çalıştım.

Tabak Süsleme Sanatı/Food Display'de gösterdiğim teknikler sayesinde, ürünlerin güzel bir sunum tabağına en doğru şekilde nasıl yerleştirilmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Aranızda Uluslararası bir gastronomi yarışmasında ‘Restaurant Plater’ kategorisinde yarışacak olan arkadaşlarım var ise şimdiden başarılar diliyorum.

Gelecek bölüm görüşmek dileğiyle, hoşça kalın!

Rafet İnce
Rafet İnceNG Grup Gastronomi Direktörü

Yorumlar (6)

Hacer Melike YAMAÇ

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Rafet İnce
16.12.2020

Çok teşekkür ederim 🙏🌟

Rafet İnce
Figen Çakar
22.12.2020

Hiç bilmeyenler için joleyi suylamı açıyoruz

Rafet İnce
22.12.2020

Aspik jöle yapım tekniği video içeriğimden öğrenebilirsin. Kolay gelsin 👍😊

Rafet İnce
Bahri Özer
07.01.2021

Gercekten güzel denedim tesekkurler sayende yapıyorum

Rafet İnce
08.01.2021

👍👍

Rafet İnce
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

154B
Oytun Dağlı
Oytun DağlıUzay Pastanesi Mutfak Koordinatörü
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

9B
Oytun Dağlı
Oytun DağlıUzay Pastanesi Mutfak Koordinatörü
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

7B