Şef Usulü

Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?

Az, orta veya iyi pişmiş bir bonfile eti yapmanın püf noktaları nelerdir?

Izgarada Bonfile Nasıl Yapılır?
Paylaş

Kısık Ateş Akademi olarak, vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde oldukça yol kat ettiğinizi düşünerek çok daha farklı ve teknik konularla karşınızda olmaya devam ediyoruz.

Bildiğiniz üzere; mutfağa giriş, ileri kesim teknikleri, kemik ve sebze suları, mutfak hazırlıkları, soslar, pişirme teknikleri ve temel pişirme teknikleri konularını tamamlamış bulunmaktayız.

Kaçıranlar; Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir veya ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak tüm eğitimlerimizi anlık takip edebilirler...

Bu yeni haftada tamamen et üzerine nefis bir konu ile karşınızdayız. 😉

Az pişmiş, orta pişmiş veya iyi pişmiş bir bonfile eti nasıl yapılır?

Izgarada bonfile nasıl pişirilir, pişirme işleminde nelere dikkat edilir varsa püf noktaları nelerdir...? Tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz lezzetli videomuza hemen tıklayın! 😊

Çok daha fazlası için;

Şef Usulü

https://www.instagram.com/kisikatescom/

Gelecek hafta görüşmek üzere, sağlıkla kalın! 👨‍🍳👩‍🍳

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (1)

Cihan Karaalp
09.10.2020

Merhaba chefim et bonfilenin üzerine köpuk gidermi

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!