- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Izgarada Karides Nasıl Yapılır?
Izgarada Karides Nasıl Yapılır?
Karides bir balık türü müdür? Izgarada karides pişirme tekniği ve daha fazlası için tıklayın!
02.10.2020- 13B
- 122
- Kaydet
Karides Bir Balık Türü müdür?
Karides, soğuk denizlerde yaşayan bir kabuklu deniz canlısıdır ve balıklardan ayrı bir kategoride yer alır. Böcek benzeri görünümü nedeniyle bazıları tarafından tercih edilmese de, tadına bakıldığında vazgeçilmez bir lezzet olarak damaklarda yer edinir.
Karides pişirmenin püf noktalarını öğrendiğinizde, kısa sürede pratik ve leziz sonuçlar elde edebilirsiniz. Karidesin birçok farklı pişirme tekniği bulunmakla birlikte, en yaygın yöntem ızgarada pişirmedir. Bir diğer popüler yöntem ise tereyağı ile tavada pişirmektir. Hangi pişirme tekniğini seçerseniz seçin, karides her zaman lezzetli bir seçenek olacaktır.
Bu videoda, karidesin nasıl temizlendiğini, ızgarada ne kadar sürede piştiğini ve doğru şekilde piştiğini nasıl anlayabileceğinizi öğreneceksiniz. Keyifli seyirler dileriz!
Unutmayın ki, geçmişe ait mutfak eğitimlerimize https://www.kisikates.com.tr/sef-usulu adresi üzerinden ulaşabilir ve ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak bizleri anlık takip etme fırsatı yakalayabilirsiniz.
Gastronomi dünyasının sınırsız yolculuğunda yerinizi almak için ücretsiz uygulamamızı hemen indirin! https://www.kisikates.com.tr/
Gelecek hafta görüşmek üzere!
Yorumlar (7)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!