Şef Usulü

Izgarada Sebze Nasıl Pişirilir?

Izgarada sebze pişirme tekniği.

Izgarada Sebze Nasıl Pişirilir?
Paylaş

Bildiğiniz üzere; mutfağa giriş, ileri kesim teknikleri, kemik ve sebze suları, mutfak hazırlıkları, soslar, pişirme teknikleri ve temel pişirme teknikleri konularını tamamlamış bulunmaktayız.

Kaçıranlar; Şef Usulü kategorimiz üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir veya ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak tüm eğitimlerimizi anlık takip edebilirler...

Izgarada sebze nasıl pişirilir? Hangi sebze nasıl doğranır, pişirme işlemi öncesi ve sonrası nelere dikkat edilir... Ve en önemlisi hangi sebze kaç dakika pişirilir?

Tüm sorularınızın cevabını bulabileceğiniz lezzetli videomuza hiç vakit kaybetmeden tıklayın! 😊

Çok daha fazlası için;

Kısık Ateş

Şef Usulü

Gelecek hafta aynı gün ve saatte görüşmek dileğiyle… 👨‍🍳👩‍🍳

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (3)

Tezcan Yüceünüvar

Ellerinize emeğinize sağlık şefim.

Kısık Ateş
26.09.2020

Çok teşekkürler 🙌😊

Canan Ertan
09.10.2020

İzlemek harikaydı, tarifi yapmak ise ayrı bir zevk olacaktır. Izgara et yanında süper olur. Deneyim ve püf noktaları bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.. Sevgi ve saygıyla..

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!