Kısık Ateş
Şef Usulü

Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?

Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır? Diğer yahnilerden farkı nedir?

Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 13B
  • 104
  • Kaydet

‘Temel Pişirme Teknikleri/Yahni’ yönteminin genel amacı nedir diye soracak olursanız; sert etleri bir sıvının içerisinde uzun sürede ve kısık ateşte yumuşatarak lezzetli bir şekilde servis etmektir.

Ana amacı bu olsa da %100 iyi sonuç elde etmek için pişirme öncesi ön adımları eksiksiz uygulamak çok önemlidir. Özellikle dana kaburga gibi kemikli ve sert bir et pişirecekseniz videomuzda bahsedeceğimiz tüm püf noktalarına önem vermeyi unutmayın.

Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır? Diğer yahnilerden farkı nedir?

Yanına pilavla sunabileceğiniz bu yemek özel sofralarınızın da baş tacı olacak nitelikte bizden söylemesi. Şimdiden afiyet olsun.

Tamamı ve daha fazlası için videomuza bir tıkla ulaşın! 👨‍🍳👩‍🍳

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

337B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme