- Şef Usulü
- Temel Pişirme Teknikleri
- Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?
Kore Usulü Kaburga Yahni Nasıl Yapılır?
Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır? Diğer yahnilerden farkı nedir?
27.11.2020- 15B
- 110
- Kaydet
‘Temel Pişirme Teknikleri/Yahni’ yönteminin genel amacı nedir diye soracak olursanız; sert etleri bir sıvının içerisinde uzun sürede ve kısık ateşte yumuşatarak lezzetli bir şekilde servis etmektir.
Ana amacı bu olsa da %100 iyi sonuç elde etmek için pişirme öncesi ön adımları eksiksiz uygulamak çok önemlidir. Özellikle dana kaburga gibi kemikli ve sert bir et pişirecekseniz videomuzda bahsedeceğimiz tüm püf noktalarına önem vermeyi unutmayın.
Kore usulü kaburga yahni tarifi nasıl yapılır? Diğer yahnilerden farkı nedir?
Yanına pilavla sunabileceğiniz bu yemek özel sofralarınızın da baş tacı olacak nitelikte bizden söylemesi. Şimdiden afiyet olsun.
Tamamı ve daha fazlası için videomuza bir tıkla ulaşın! 👨🍳👩🍳
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!