Şef Usulü

Tavada Tavuk Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?

Tavuk severleri bir araya getiren bir konu ile karşınızdayız… 😊 Tavada tavuk nasıl pişirilir?

Tavada Tavuk Nasıl Pişirilir ve Tava Sosu Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 23B
  • 286
  • Kaydet

Bu hafta da gastronomi meraklıları başta olmak üzere tavuk severleri bir araya getiren bir konu ile karşınızdayız… 😊

Sizler de tavuk çeşitleri arasında lezzeti, yumuşaklığı ve farklı soslarla yapılan tarifleri ile özel bir yeri olan tavuk göğüs etini nasıl pişirebileceğinizi, pişirme sırasında içindeki suyunu nasıl muhafaza edebileceğinizi kısacası dikkat edilmesi gereken en önemli püf noktalarını merak ediyorsanız, alanında uzman şefimizden yani Fehmi Samancı’dan en doğru şekilde öğrenebilirsiniz.

‘’Bu işte bi şeflik var’’ 👩‍🍳👨‍🍳 mottomuzu bir kez daha hatırlatarak, sizleri evlerinizde profesyonel bir şef olmaya, tüm yemeklerinize muhteşem dokunuşlar yapmaya davet ediyoruz…

Bunun için hiç vakit kaybetmeden videomuza bir tıkla ulaşın ve deneyimlerinize deneyim, bilgilerinize bilgi katın!

*Yüklediğimiz tüm içeriklerden anında haberdar olmak için Kısık Ateş TV kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Gelecek hafta; tavada çıtır derili balık nasıl pişirilir ve onun harika eşlikçisi olan kapari sos nasıl yapılır konuları ile karşınızda olacağız, şimdilik hoşça kalın!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (3)

Tezcan Yüceünüvar

Şefim entegre edilmiş üzüm suyu yerine başka ne kullanabiliriz ?

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 04.08.2020

Merhabalar, alternatif olarak üzüm sirkesi kullanabilir fakat az miktarda veya üzümün suyunu sıkıp kaynatıp da kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.

Tezcan Yüceünüvar

Teşekkür ederim şefim.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

322B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

26B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

20B Görüntüleme