Kısık Ateş
Şef Usulü

Ürün Yerleştirme Teknikleri

Herhangi bir uluslararası yarışmada jüriler için çok büyük önem arz eden ürün yerleştirme teknikleri nelerdir?

Ürün Yerleştirme Teknikleri
Paylaş
  • 17B
  • 167
  • Kaydet

Bugün sizlere bir sunum tabağında olması gereken; presentasyon, uyum, denge, balans ve renk gibi tüm inceliklerden söz edeceğim.

Unutmayın ki bu saydığım incelikler herhangi bir uluslararası yarışmada jüriler için çok büyük önem arz etmektedir! O yüzden deneyimlerime dayanarak yapacağım bu eşsiz tabağı dikkatle izlemenizi öneriyorum.

Ayrıca yaptığınız işi bir sanat olarak düşünüp, size anlattığım nüansları es geçmemeye ve her zaman tadından önce göze hitap eden tabaklar çıkarmaya özen göstermelisiniz!

Eğer bu işi profesyonel olarak yapıyor veya yapmak istiyorsanız, tabaklarınızda yaratıcı dekorlar kullanmaya, bunun için de güzel bir beyin fırtınası yapmaya gayret edin.

Gastronomi dünyasındaki yeniliklere ayak uydurarak başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok.

Bunun için Kısık Ateş TV kanalımıza abone olun ve gastronominin sınırsız yolculuğunda sizler de yerinizi alın! 🌟😉

Gelecek bölüm görüşmek dileğiyle, hoşça kalın!

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü

Yorumlar (15)

Muhammed Emin Soydan

Şefim sizi yaptığınız programdan beri takip ediyorum sizi çok seviyorum

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 27.11.2020

Çok teşekkürler Muhammed, o zaman bizi takip etmeye devam. 🤗👍

Muhammed Emin Soydan

Şefim bana cevap verdiniz ya çok mutlu oldum teşekkürler

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Sevilay Kul
· 28.11.2020

Şefim püf noktalar ve siz harikasınız👍🏻

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 29.11.2020

🤩🙏 Sağ ol Sevilay.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

337B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme