Paylaş
- 33B
- 117
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g spagetti
35 g gorgonzola peyniri
35 g fontina peyniri
2 g muskat
1 g beyaz biber
50 g rendelenmiş parmesan peyniri
50 g pecorino peyniri
2 g tuz
Nasıl Yapılır?
- 1Orta-kısık ateşte sütü ısıtmaya başlayın, ısınan süte gozgonzola ve fontina peynirini, muskat rendesini ve beyaz biberi ekleyin.
- 2Peynirler eriyinceye ve homojen bir yapı elde edene kadar sürekli karıştırın.
- 3Makarnayı 1,5 litre suda tuzunu ekleyerek 8 dakika kadar haşlayın ve süzüp büyük bir tava veya tencereye aktarın.
- 4Makarnanın üstüne sosu döküp parmesan ve pecorino peynirini ekleyip sos kalınlaşıp makarnayı kaplayana kadar karıştırın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.