Kısık Ateş
Tarif

Bal Kabağı Sarması Tarifi

Bal kabağından her türlü tarif yapılabilir fakat bu tarif benim en sevdiklerim arasında yer alıyor. Şık sunuma sahip dolgulu bal kabağı sarması nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Haşlama
Bal Kabağı Sarması Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 142
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 dilim bal kabağı
200 g Pınar Beyaz
Pınar
1/2 demet dereotu

Nasıl Yapılır?

  • Bal kabağını bir soyacak yardımı ile ince dilimlere ayırın.
  • Kaynayan suyun içerisine atın ve yumuşayana kadar pişirin.
  • Başka bir kapta Pınar Beyaz ve ince doğranmış dereotunu iyice karıştırın.
  • Bal kabaklarının içerisine 1 tatlı kaşığı kadar iç harçtan koyarak sarın.
  • Servis tabağına alıp üzerini dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Oktay Marangoz
Oktay Marangoz
Executive Owner Chef
Cevizli Reyhanlı Soğuk Patlıcan Tarifi
approved
30B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kimyonlu Domates Kızartması Tarifi
53B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Biberli Borani Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
61B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Bahar Güzli Çağlıcan

Mutlaka deneyeceğim. 👍

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 03.12.2022

Eline sağlık 😊✌️