Tarif

Ballı Hardallı Fırında Kabak Tarifi

Hafif ve doyurucu yemek tariflerinde bugün! Nefis bir sos eşliğinde servis edilen fırında kabak tarifi nasıl yapılır? Zeytinyağı ve baharatlarla harmanlanmış yüksek lif oranına sahip kabak yapmanın tüm detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 11B
  • 71
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2-3 adet kabak
tuz&karabiber
kırımızı toz biber
35 ml zeytinyağı
80 g Pınar Yoğurt
Pınar
50-60 g Pınar Ballı Hardal
Pınar
toz parmesan

Nasıl Yapılır?

  • Kabakları yarım ay şeklinde dilimleyip, tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve zeytinyağı ile harmanlayın.
  • Ardından yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 250°C fırında 10 dakika pişirin.
  • Ayrı bir kapta, yoğurt ve ballı hardalı çırparak karıştırın. Bir servis tabağına hazırladığınız hardallı sosu yayıp, üzerine fırından çıkmış kabakları ekleyin.
  • Kabakların üzerine istediğiniz miktarda toz parmesan serperek servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Mücver Tarifi
35 Dakika
2-4 Kişilik
48B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Şişte Hellimli Sucuk Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme
Maksut Aşkar
Maksut Aşkar
Neolokal Restoran Şefi ve Ortağı
Soslu Karnabahar Kızartma Tarifi
45B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.