Kısık Ateş
Tarif

Beef Stroganoff Tarifi

Beef Stroganoff veya Boeuf Stroganoff, et soteden yapılan bir Rus yemeğidir. Klasik Beef Stroanoff tarifi nasıl yapılır? Stroganoff yapmanın tüm detaylarına ve püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
40 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 51B
  • 191
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g dana bonfile
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
1 adet kuru soğan
1 diş iri sarımsak
5-6 adet mantar
10 g un
100 ml et suyu
3 adet kornişon turşu
75 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
1/2 demet maydanoz
tuz&karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Geniş bir tavada, jülyen kesilmiş bonfile etleri yüksek ateşte tereyağı ile soteleyip kenara alın.
  • Aynı tavada doğranmış soğan, sarımsak ve mantarları sırasıyla soteleyin.
  • Sotelenen sebzelere unu ilave edip biraz pişirin.
  • Et suyunu ilave edip yarı yarıya çektirerek kıvam almasını sağlayın. Ardından kenara aldığınız sotelenen etleri, doğranmış turşuları ve kremayı ekleyip 1-2 dakika daha karıştırarak pişirin.
  • Son olarak kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberle lezzetlendirip sıcak olarak servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Arpa Şehriyeli İncik Tarifi
150 Dakika
2-4 Kişilik
12B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Modern Beyti Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
13B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Fesleğenli Bezelyeli Misket Köfte Tarifi
13B Görüntüleme

Yorumlar (8)

Məzahir Səfərov
· 07.10.2021

Maydanoz takriben kaç grama tesadüf ediyor ?

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 07.10.2021

Dilediğiniz kadar maydanoz kullanabilirsiniz.

Məzahir Səfərov
· 07.10.2021

Teşekkür ederim

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 08.10.2021

Afiyet olsun 😊👍

Şükriye Selçuk
· 26.11.2021

Ellerinize sağlık

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 26.11.2021

Teşekkürler 🤗