- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Beef Stroganoff Tarifi
Tarif
Beef Stroganoff Tarifi
Beef Stroganoff veya Boeuf Stroganoff, et soteden yapılan bir Rus yemeğidir. Klasik Beef Stroanoff tarifi nasıl yapılır? Stroganoff yapmanın tüm detaylarına ve püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
40 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
- 64B
- 200
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g dana bonfile
1 adet kuru soğan
1 diş iri sarımsak
5-6 adet mantar
10 g un
100 ml et suyu
3 adet kornişon turşu
1/2 demet maydanoz
tuz&karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Geniş bir tavada, jülyen kesilmiş bonfile etleri yüksek ateşte tereyağı ile soteleyip kenara alın.
- 2Aynı tavada doğranmış soğan, sarımsak ve mantarları sırasıyla soteleyin.
- 3Sotelenen sebzelere unu ilave edip biraz pişirin.
- 4Et suyunu ilave edip yarı yarıya çektirerek kıvam almasını sağlayın. Ardından kenara aldığınız sotelenen etleri, doğranmış turşuları ve kremayı ekleyip 1-2 dakika daha karıştırarak pişirin.
- 5Son olarak kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberle lezzetlendirip sıcak olarak servis edin.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
3.7
6 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?