Tarif

Modern Beyti Tarifi

Modern bir Beyti tarifi ve sunumu arayanlara özel bir reçetedir.
60 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Modern Beyti Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 91
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g kuzu but
50 g kuyruk yağı
1 adet kırmızı biber
5 dal maydanoz
tuz&karabiber
1 yaprak baklava yufkası
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
15 g file Antep fıstığı
Domates Reçeli için:
1 adet domates
5 ml beyaz şarap sirkesi
1 adet çubuk tarçın
1 adet yıldız anason
Böğürtlen Sos için:
30 g donuk böğürtlen
10 ml balzamik sirke
Yoğurt Sos için:
30 g Pınar Yoğurt
Pınar
5 g sumak

Nasıl Yapılır?

  • Kuzu but ve kuyruk yağını kuşbaşı doğrayın.
  • Etlerle beraber kırmızı biber ve maydanozu zırhlayarak inceltin. Baharatlarla tatlandırın.
  • Zırhlanmış beyti etini şişe saplayıp mangalda pişirin.
  • Baklava yufkasını açın ve tereyağı ile yağlayın. Daha sonra kaşar peyniri, fıstık ve beyti ile sarın. Bir tavada tereyağı ile pişirin.
  • Domatesin kabuklarını soyun. Beyaz şarap sirkesi, 1 adet çubuk tarçın ve yıldız anason ile kısık ateşte pişirin. Bu işlemden sonra domates reçeli elde edeceksiniz.
  • Böğürtlen ve balzamik sirkeyi çektirme yöntemi ile pişirdikten sonra robottan çekin.
  • Yoğurt ve sumağı karıştırın.
  • Her ürünü hazır ettikten sonra fotoğraftaki gibi sunum yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Sahanda Kuzu Külbastı Tarifi
19B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Fesleğenli Bezelyeli Misket Köfte Tarifi
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Milföy Kabında Misket Köfte Tarifi
9B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.