- Tarifler
- Dondurma ve Sorbe
- Dondurma
- Böğürtlenli Labneli Dondurma Tarifi
Tarif
Böğürtlenli Labneli Dondurma Tarifi
Böğürtlenli labneli ev yapımı dondurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
4-6 Kişilik
Dondurma
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
- 18B
- 164
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Böğürtlenleri güzelce temizleyin ve rondoya alıp inceltene kadar çekin.
- 2Diğer yandan krema ve toz şekeri iyice çırparak kabarmasını sağlayın.
- 3Bu karışıma labne peyniri ve rondodan geçirdiğiniz böğütlenleri ilave edin. İsteğe bağlı olarak limon kabuğu rendeleyebilirsiniz.
- 4Hazırladığınız karışımı donduracağınız kaba alıp en az 6 saat dondurucuda bekletin. İster külahta ister kasede afiyetle tüketin.
Püf Noktası
*Şeker oranını azaltıp, çoğaltabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?