Tarif

Böğürtlenli Labneli Dondurma Tarifi

Böğürtlenli labneli ev yapımı dondurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
4-6 Kişilik
Dondurma
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
  • 18B
  • 164
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g böğürtlen
400 ml Pınar Krema
Pınar
150 g toz şeker
250 g Pınar Labne
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Böğürtlenleri güzelce temizleyin ve rondoya alıp inceltene kadar çekin.
  • Diğer yandan krema ve toz şekeri iyice çırparak kabarmasını sağlayın.
  • Bu karışıma labne peyniri ve rondodan geçirdiğiniz böğütlenleri ilave edin. İsteğe bağlı olarak limon kabuğu rendeleyebilirsiniz.
  • Hazırladığınız karışımı donduracağınız kaba alıp en az 6 saat dondurucuda bekletin. İster külahta ister kasede afiyetle tüketin.

Püf Noktası

*Şeker oranını azaltıp, çoğaltabilirsiniz.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kırmızı Meyveli Dondurma Tarifi
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Limon Aromalı Dondurma Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
İncirli Dondurma Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
22B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ömer Demirel
· 10.08.2020

Denicem

Uzman Gülçin Kaya bu yorumu beğendi
SEZGİN çelik
· 01.09.2020

Deneyeceyim

Uzman Gülçin Kaya bu yorumu beğendi