Kısık Ateş
Tarif

Böğürtlenli Labneli Dondurma Tarifi

Böğürtlenli labneli ev yapımı dondurma tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
4-6 Kişilik
Dondurma Tarifleri
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
  • 23B
  • 168
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g böğürtlen
400 ml Pınar Krema
Pınar
150 g toz şeker
250 g Pınar Labne
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Böğürtlenleri güzelce temizleyin ve rondoya alıp inceltene kadar çekin.
  • Diğer yandan krema ve toz şekeri iyice çırparak kabarmasını sağlayın.
  • Bu karışıma labne peyniri ve rondodan geçirdiğiniz böğütlenleri ilave edin. İsteğe bağlı olarak limon kabuğu rendeleyebilirsiniz.
  • Hazırladığınız karışımı donduracağınız kaba alıp en az 6 saat dondurucuda bekletin. İster külahta ister kasede afiyetle tüketin.

Püf Noktası

*Şeker oranını azaltıp, çoğaltabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Kremalı Şeftalili Dondurma Tarifi
23B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Frambuazlı Dondurma Nasıl Yapılır?
22B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Pratik 4 Malzemeli Dondurma Tarifi
13B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ömer Demirel
· 10.08.2020

Denicem

Uzman Gülçin Kaya bu yorumu beğendi
SEZGİN çelik
· 01.09.2020

Deneyeceyim

Uzman Gülçin Kaya bu yorumu beğendi