Tarif

Böğürtlenli Raw Cheesecake Tarifi

Orman meyvesinin cheesecake ile enfes uyumu, böğürtlenli raw cheesecake tarifi.
120 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Dondurma
Böğürtlenli Raw Cheesecake Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 114
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 g bal (tabanı için)
40 g yulaf ezmesi (tabanı için)
25 g badem tozu (tabanı için)
20 g Hindistan cevizi yağı (tabanı için)
20 g ay çekirdeği içi (tabanı için)
20 g kabak çekirdeği (tabanı için)
20 g keçi boynuzu unu (tabanı için)
480 g badem sütü (iç harcı için)
150 g çiğ kaju (iç harcı için)
40 g bal (iç harcı için)
5 adet böğürtlen (iç harcı için)
10 adet dondurulmuş böğürtlen (süslemek için)

Nasıl Yapılır?

  • Taban için belirtilen tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • Taban malzemesi karışımını 20 cm'lik cheesecake kalıbının içine dökün.
  • Dinlenmesi için 30 dakika buzdolabında bırakın.
  • İç harcı için badem sütü ile kajuyu mutfak robotunda birkaç dakika karıştırın.
  • Sonrasında balı ekleyin.
  • Karıştırmaya devam edin ve karışımınız hazır.
  • Karışımdan 1 bardak kadarını ayırıp böğürtlenle birlikte mikser yardımı ile püre haline getirin.
  • Dolaptan çıkardığınız cheesecake tabanına önce beyaz karışımı sonra da böğürtlenli karışımı dökün.
  • Bir çubuk yardımıyla böğürtlenli karışımı hafifçe karıştırarak dekoratif bir şekilde elde edin.
  • Cheesecake’i 1 saat dinlenmesi için buzdolabına aktarın.
  • Servis etmeden önce dondurulmuş böğürtlenlerle süsleyerek servis yapın.

Püf Noktası

*20 cm'lik cheesecake kalıbı kullanabilirsiniz!

Enerji: 340 kalori
Karbonhidrat: 19,4 g
Protein: 7,6 g
Yağ: 27,8 g
Lif: 2,2 g

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Keçiboynuzlu Cheesecake Tarifi
40 Dakika
8-10 Kişilik
14B Görüntüleme
Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
13B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Limonlu Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
10B Görüntüleme

Yorumlar (1)

emine Ünalemineunal12@hotmail.com

merhaba böyle raw tarifler görmek çok güzelbu tarifi ilk gördüğümde çok sevdim, yaptığımda alt tabanının tadını sevemedimçekirdekleri mi yakıştıramadım neyi eksik yaptım bilemiyorum

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi