- Tarifler
- Pasta
- Cheesecake
- Brownie Cheesecake Tarifi
Tarif
Brownie Cheesecake Tarifi
Tam ölçülü Brownie Cheesecake tarifi nasıl yapılır? Evde kolaylıkla yapabileceğiniz bol çikolatalı brownie cheesecake malzemeleri: cheesecake yapmanın püf noktaları nelerdir?
70 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake
Fırın, Karıştırma
Paylaş
- 8B
- 93
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Brownie Harcı için:
180 g bitter çikolata
100 g toz şeker
2 adet yumurta
5 ml vanilya özütü
80 g un
Cheesecake Harcı için:
40 g pudra şekeri
1 adet yumurta
5 ml vanilya özütü
40 g un
Üzeri için:
50 g beyaz çikolata
Nasıl Yapılır?
- 1Brownie Harcı için: İlk olarak fırını 180°C’ye ayarlayın. 20 cm’lik bir kalıbın zeminine yağlı kağıt yerleştirip hazır tutun.
- 2Tereyağını benmaride eritin. Rendelenmiş çikolatayı ekleyerek spatula yardımıyla eriyene kadar karıştırıp kenara alın.
- 3Toz şeker, yumurta ve vanilya özütünü el çırpıcısı ile 2-3 dk. şeker eriyene kadar çırpın.
- 4Ilınan çikolatalı karışımı, yumurtalı karışıma ekleyin ve çırpın. Unu eleyerek ekleyin ve spatula ile karıştırın.
- 5Hazır olan harcı kalıba döktükten sonra önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin ve tezgaha alın.
- 6Cheesecake Harcı için: Choco labneyi el çırpıcısı ile çırpın. Pudra şekeri ekleyip çırpın. Yumurtayı ve vanilya özütünü ekleyip çırpın. Unu ekleyip çırpın.
- 7Pişen brownie’nin üzerine harcı dökün. Üzerine de beyaz çikolata serpiştirin.
- 8Önceden ısıtılmış 170°C fırında, 15-20 dakika pişirin. Soğuması için tezgaha alın.
- 9Dinlenen brownie cheesecake’i dilimleyerek servis edin.
Püf Noktası
*Tarif videoma, Kısık Ateş TV (YouTube) kanalından ulaşabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?