Tarif

Dana Fajita Tarifi

Lokum kıvamında dana fajita tarifi nasıl yapılır? Pratik yapımıyla dana fajita yapmanın püf noktaları nelerdir?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Et Tarifleri
Tava
Dana Fajita Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 22
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g dana bonfile
120 g mantar
1 adet soğan
40 g Pınar Tereyağı
Pınar
15 g un
100 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
yeteri kadar tuz
yeteri kadar taze çekilmiş karabiber
1/4 demet maydanoz

Nasıl Yapılır?

  • Dana bonfileyi parmak şeklinde doğrayın.
  • Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin.
  • Hepsini tereyağı ile birlikte tencereye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun.
  • Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın.
  • Tuzunu, karabiber ve ekşi kremayı ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin.
  • Bol maydanozla üzerini süsleyin. Tortilla ekmeğiyle servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Tahinli Hünkar Beğendi Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme
Ciğer Tava Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
15B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
23B Görüntüleme

Yorumlar (2)

eli bafekr
· 18.08.2023

Şahane bir yemek oldu, teşekkür ederim :)

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 21.08.2023

Teşekkür ederiz ellerinize sağlık 😊👩‍🍳🙏